Hvilken Plan er du til?

Jeg tror som udgangspunkt altid på det bedste i folk. Jeg tror på, at der ikke er nogen der bevidst vil det skidt for vores samfund. Jeg tror på, at helt inde i Lars, Lars & co. vil man også det bedste for det danske samfund. Jeg tror bare ikke på, at en blå plan for fremtiden er den, der er den bedste for de fleste, kun for de færreste.

Derfor er det slet ikke svært for mig at vælge, hvilken farve jeg synes planen skal have og jeg glæder mig til senere i dag at gøre mit til, at den overordnede plan for Danmark kan skifte fra blå til rød.

Go' valgdag til jer alle.

14 kommentarer

 1. Haha der er nogle der har tænkt lidt længere, kreativiteten længe leve :o)

  SvarSlet
 2. Jeg har også de bedste erfaringer med rød plan ;)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig med dig... :o)

  SvarSlet
 4. Haha:-) Har selv god erfaring med den røde;-)

  SvarSlet
 5. Godt sagt, Mie! Jeg kunne ikke være mere enig!
  Og kreativt med den røde og den blå plan - lad os heppe på stil- og farveskifte for det danske samfunds ve og vel!

  SvarSlet
 6. Rød er lidt breddere, ikke? Eller.. Hehe..

  Det bliver spændende at se hvad der sker.. Men mon ikke at de blå toner, bliver skiftet ud med de mere varme - dét tror jeg på!

  SvarSlet
 7. Ud af hele min omgangskreds, som ikke ligger skjul på hvad de stemmer, så er der kun 2 som stemmer blåt, alle andre stemmer rødt (selvfølgelig!) Jeg har i hvertfald gjort min pligt :D

  SvarSlet
 8. jeg har prøvet blå plan - og den var sku for stram!!, - jeg stemmer RØDT!!;-D

  SvarSlet
 9. Ha ha ja, jeg går dælme også ind for rød plan..

  -karenkaren

  SvarSlet
 10. Håber du får ret!! Jeg er også på rød! Fordi der SKAL være plads til kreativiteten!!!

  SvarSlet