Farverig kålorm

Jeg hækler for tiden på endnu en lang multifarvet kålorm af alle mine garnrester. Det er hyggeligt og langsommeligt arbejde, men simpelthen fantastisk til at slå hjernen helt fra til og bare hækle stribe efter stribe.

I mellem alle striberne og resterne dukker der i ny og næ nogle farvekombinationer op, der bare er så lækre, at mit øje hele tiden blive draget af dem.Da jeg for nogen tid siden gæstebloggede på It's fashion baby, delte jeg også opskriften på kålormen i indlægget. Men inden længe kan du også finde den her på bloggen under siden DIY.

6 kommentarer

 1. Hvor er den fin, det er skønt når man kan fremtrylle så fine ting af de garnrester man har liggende

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin. Sikke en god ide :)

  Kh

  SvarSlet
 3. Jeg synes den ser dejlig fræk ud.

  SvarSlet
 4. nåå hvor er den fin! den skal da næsten prøves:-) er den svær hvis man er temlig hækleny?

  SvarSlet
 5. Husmor-marlene; nej den er ikke svær overhovedet, den tager bare lang tid :-)

  SvarSlet
 6. Den er jo både flot og sjov.

  SvarSlet