En lille slyngel

For noget tid siden syede jeg mig en ringslynge, da jeg synes Eva var blevet for stor til en almindelig bæresele. Jeg havde syet selve slyngen og gik utålmodigt og ventede på ringene, fordi stedet jeg havde bestilt dem holdt sommerferie (iøvrigt totalt dårlig service først at informere om det, når ordren er afgivet). Da de så endelig kom og jeg endelig kunne gøre slyngen færdig blev jeg bare så skuffet over den. For Eva og jeg kunne bare slet ikke finde ud af den og det vi fik præsteret lignede bare overhovedet ikke det jeg fandt frem på Youtube. Men med alle de fester og arrangementer vi har skulle til over sommeren manglede jeg virkelig en handy måde at bære rundt på yngsteafkommet på. Så efter lidt tid i skammekrogen fandt jeg ringslyngen frem igen og så virkede den bare helt uden nogle problemer - så kunne den åbenbart lære det! Vi er i hvert fald blevet rigtig gode venner med ringslyngen Eva og jeg, hvilket billederne herunder også bevidner. Der kan både soves, pjattes og hygges i slyngen nu og alle er glade og tilfredse.


10 kommentarer

 1. Hvor ser det dejligt ud!

  Her synes jeg også, at det er noget af en kunstart at få baby-Asta placeret rigtigt i slyngen :S Tror det er nemmere med lidt større børn. Vi har til gengæld brugt vikle meget de første måneder her.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Uhh jeg elskede min slynge. Vi rejste 3,5 måned da vores datter var 3,5 måneder gammel og den var uundværlig. Især praktisk i lufthavne.
  Glæder mig meget til slyngen på et tidspunkt skal bruges igen :)

  SvarSlet
 3. Åh, hvor ser det hyggeligt ud! Savner bærer-dagene. Karl er ved ta være lidt stor til at blive båret på maven - men han sidder gerne på ryggen selv om han snart bliver to!

  SvarSlet
 4. Jeg er stadig ikke blevet nogen super-slynge-haj. Synes han er svær at placere ordentligt, men den der hoftebære-stilling ser bare super ud. Må øve noget mere.
  Den er i øvrigt super flot, din slynge. Fint stof;-)

  SvarSlet
 5. Uhhh - jeg blir helt glad! Elsker når der puttes i ringslyngen. Min lille VM som er 14 måneder siger stadig den aller mest tilfredse lyd når den findes frem.
  Godt I fik det til at virke. Men vil lige give dig et fif (spring over hvis du ikke gider det;): Sørg for at du har stoffet ud over skulderen - træk det simpelthen ned over skulderen. Så bærer du ikke i "nakken" som du lidt gør på billederne. Da jeg fik det afvide i sin tid, ændrede det virkelig følelsen - barnet sidder ikke meget anderledes, men det føles SÅ meget bedre.
  OG! Fantastisk stof - hvor er det fra? Synes du har nævnt det, men kan ikke finde det...

  SvarSlet
 6. He he, tror måske også at jeg skulle prøve at hive min slynge ud af skammekrogen.
  Jeg har brugt min strækvikle rigtig meget, men den er meget varm og det er ikke så hurtigt lige at få 6 meter strækstof viklet om sig og baby i;-)

  SvarSlet
 7. åh her har slyngen også lige haft en storhedstid da Alfred på 12 mdr var syg i 2 uger! 10 kilo er ret hårdt at have siddende i døgndrift. :)
  Du ser skøn ud. Og jeg elsker stoffet!
  Emma

  SvarSlet
 8. Hvor er den dog fin!
  Jeg har længe overvejet sådan en til vores Luna, måske jeg skulle prøve at få syet sådan en - for hyggeligt og parktisk, ser det ud :)
  - Og som Loui skriver, hvor er det fine stof fra?

  SvarSlet
 9. Mie - hvor ser det bare hyggeligt ud.. der er intet så lækkert som en varm favn at sove i.. det kender vi alt for godt.. fed ringslynge.. jeg har aldrig lært at bruge ringslynger ... vikler kan jeg bedre håndtere..! Du ser sgu ellers bare godt ud! God stil!

  SvarSlet
 10. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Herhjemme har vi brugt strækviklen meget, men inden længe skal vi ordenligt igang med ringslyngen.

  Din ringslynge er super fin – lækkert stofvalg. Vi har en fra Kleinsmekker – den er nu også ret lækker.

  Hvor lang er halen på din? Den ser nemlig ikke så lang ud som på dem man køber.

  KH Tine

  SvarSlet