Efterspørgsel af stoffer - et serviceindlæg

En del har efterspurgt nogle af de stoffer jeg har vist frem, både fra puslepladsen og fra min ringslynge. Og da jeg skal være den første til at være enig i, at det er lækre sager, vil jeg også meget gerne dele med jer, hvor jeg har dem fra.


Først det lille grønne håndklæde jeg har liggende på puslepladsen. Det er fra House Doctor. Jeg købte det i den sidste redebygger-fase af min graviditet med Ida i foråret 2009, men jeg ser det af og til stadig i nogle enkelte butikker rundt omkring. Med en lille Google-søgning her til morgen, fandt jeg det også her, bare i en anden farvekombi, men så gevaldigt på tilbud at det er svært at modstå.


Og så til det stof jeg har lavet min ringslynge af. Jeg har købt det her hos Malika & Rosa. Jeg har desuden også købt en lille smule af det med grå baggrund. Man har i noget tid kunne få det som voksdug og jeg har syntes det var virkelig fint, men har ikke lige vist, hvad jeg skulle bruge det til som voksdug. Så blev ret glad da jeg så man nu kan få det i denne halvtykke bomuld også. Stjerner er bare lækre.

2 kommentarer

  1. Lækre lækre håndklæder og sikke en fin butik du har fundet frem til med masser af lækre ting... Og så har jeg netop i går aftes bestil stof fra Malika og Rosa, store fine retroblomster til pudebetræk og forskellige stykker stof til mit sengetæppe, håber det kommer SNART :-)

    SvarSlet
  2. Vi har også de håndklæder herhjemme, dog i de farver som du linker til. De er nu altså ret fine...

    Stjernestoffet er super fint!

    KH Tine

    SvarSlet