Glitter og glimmer

Her i weekenden har jeg været til endnu en venindes 30 års fødselsdagsfest. Som underholdning skulle jeg og nogle andre veninder optræde med en Quizzy con Lizzy-quiz om fødselaren. Og det der er med sådan nogle Quizzy con Lizzy's er, at man gerne skal være iført noget tyl, palliet og glitter i så skøn forening som muligt. Jeg fandt derfor min gamle beauty-boks frem med smykker, hårpynt og andet dims, der egentlig har været tæt på at ryge ud flere gange, men som jeg alligevel har gemt på til et hvis jeg nu en gang fik en pige, der syntes det kunne være sjovt at lege med-tidspunkt.
Det har jeg så nu. Ida var især opslugt af alle mine meget fine armbånd og insisterede på at tage dem alle sammen på samtidigt.


Det så også mægtig flot ud. Jeg selv endte dog med et lidt mere snævert udvalg til festen. Jeg fik helt deja vu tilbage til gymnasiefest-tiden og kunne huske, hvordan jeg også den gang kunne bruge ret lang tid på at udvælge og mikse forskellige kombinationer af armbånd alt efter ens øvrige outfit. Og måske synes jeg endda, at jeg har gemt på mine mange armbånd så længe, at de er gået hen og blevet lidt moderne igen?I boksen fandt jeg også et par fingerringe jeg har lavet dengang. De fik nu lov til at blive hjemme i boksen, men man kan da ikke sige andet end jeg altid har haft et svagt punkt for farver og spræl.

3 kommentarer

 1. ja det kan være en sjov ting at gå tilbage i tiden og se hvad der var på mode for en del år siden og ser man så lidt frem er de moderne igen. det er en sjov ting...

  kan godt forstå at datterne syntes om dine armbånd de er da også en rigtig pige ting...

  SvarSlet
 2. De fingerringe er da vildt fede :D Og ja, mon ikke armbåndene er ved at være moderne igen? Jeg går da i hvert fald med sådan nogle.

  SvarSlet
 3. alle de armbånd er da enhver lille piges drøm<3

  SvarSlet