Flytten rundt - so far

Pyhh, det er hårdt arbejde sådan noget flytten rundt. Det afføder jo en masse ekstra projekter hele tiden og det kan godt føles lidt som at træde vande en gang imellem undervejs. Men nu er vi kommet på plads med alle de store møbler. Så langt så godt. Vi bliver i hvert fald ikke færdige i dag, men har gerne ville nå så langt som muligt på Idas værelse, at hun vil kunne acceptere det og at skulle sove derinde i nat. Hendes seng står derfor klar nu, med alle hendes sovedyr i.
Ja, der er mange, men hun har helt styr på dem og man kan ikke fjerne nogle af dem, uden hun ved, hvem det er der mangler. Sådan her lå hun den anden aften og sov, dårligt plads til hende selv, men havde fået puttet alle dyrene på sirlige rækker.

9 kommentarer

 1. Nårhhh hvor er det kært, hun må være en meget omsorgsfuld lille pige!

  SvarSlet
 2. Hvor er hun da bare skøn....min Puk gjorde det samme....hvor skægt ;O)

  SvarSlet
 3. hvor er nu sød. Jeg kende det godt. Min den ældste gjorde det også, men desværre fik hun senere hen astma så vi måtte lære hende at begrænse dem. Men hun fik så en lille dukkeseng der kunne stå ved siden af.
  Det at flytte rundt er en kæmpe opgave.

  SvarSlet
 4. Haha, det ligner så meget min datters seng. Hun har også bunkevis af bamser, dukker og halløj - og har også HELT styr på hvem der evt. skulle mangler.. De sjove de små :-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Åh, kender udemærket bamse scenariet ved puttetid. Begge mine store drenge gør prøcis det samme. Deres bamser ligger dog bare i fodenden, men ligeså sirligt arrangeret, og så er der hver nat to bamser der får lov at sove oppe ved hovedet - og her veksles selvfølgelig ;o)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 6. Nårh hvor fint at hun har puttet dem alle sammen:) Hjemme hos os er det kun 4 bamser, men de er også ret så uundværlige.

  SvarSlet
 7. Hvor sødt og hvor ser det hyggeligt ud! Noah har også en kærlighed for arrangere ting på rækker, han har nu ikke helt så mange bamser ;o) Men de ligger nogle gange også rigtig fint på rækker eller ovenpå hans sokker...meget mærkeligt :)

  SvarSlet
 8. Så fint et sengetæppe! Tror fluks jeg vil stjæle ideen og lave et selv til min lille pige :-) Super cool at du fortæller, hvordan du gør!

  SvarSlet