Ferieudvikling
3 uger lyder måske ikke af så meget, men når man lige er fyldt 2 år og holder ferie sammen med mor og far kan der virkelig ske meget med en. I hvert fald var det nærmest et helt andet barn vi afleverede igen i går i vuggestuen end hende vi tog med hjem til ferie for 3 uger siden.

Udover hun er skudt i vejret, hvilket vi kan se ved at hun nu kan nå jorden med begge ben, når hun sidder på sin løbecykel, så er hendes sprog, leg, handlinger, fantasi og evne til at huske og efterligne blevet så fantastisk nuanceret. Og hun kan synge nu - og endda sange vi kan genkende. Det var hun knap begyndt på inden ferien. Det har været vores feries højdepunkter at være vidne til disse store udviklingstrin.

Som sagt har vi holdt staycation i år og ikke lavet så meget udover det sædvanlige, men det har faktisk også været rigtig rart bare at holde hverdagsfri med hinanden og vores børn og opdage, at vi faktisk godt kan lide at være sammen og sammen med vores børn. Men til næste år, hvor Eva også er en omkring-sig-rendende krudtugle, skal der ske noget mere i ferien ingen tvivl om det. For der skal da heller ikke herske tvivl om, at det er kamp til stregen at skulle underholde en 2 årig i 3 uger uden det store på programmet. Derfor var det også med en smule lettelse, at vi igen i går kunne aflevere bøllen i vuggestuen og vide at der nu er andre der overtager lidt af stimuleringen af ældstebarnet så vi forældre også kan få tid til at slappe lidt af og nyde, at det nu både er far og mor, der går hjemme på barsel med yngsten.

PS: Efter indtagelse af store de store mængder vandmelon på billederne herover, præsterede Ida her til eftermiddag at levere sin første tissetår på potten. Dygtig pige!

6 kommentarer

 1. er der noget der kan gøre en mor så stolt som den første tissetår på potten?, nej da;-)
  - og sikke smukke blå øjne!

  SvarSlet
 2. Ja mor er STOLT! ;-) og tak, vi er familien med de meget blå øjne herhjemme :-)

  SvarSlet
 3. Skøn pige med store blå øjne og flotte krøller.

  SvarSlet
 4. Åhh, kender det...Min Karl på næsten to sagde stort set intet før ferien. Og selv om turen gik til England i år, så var det altså lige så spændende at høre ordene forme sig i munden på ham, så selv fremmede (der ikke taler karlsk) kan forstå hvad han siger af enkelt ord nu. Det er en vidunderlig tid...
  Og hvor er jge misundelig over at du har piger...sådan en vil jeg altså have næste gang...misforstå mig ikke - drenge er skønne...men en lille pige...

  SvarSlet
 5. Jo tak, føler mig også meget velsignet med mine 2 piger, det er så dejligt :-)

  SvarSlet