30 day photo challenge: Day 7 - Something new

Et nyt projekt har set dagens lys. Et lappetæppe udelukkende i Liberty til mig selv. Har nemlig sendt lange øjne efter Christinas som man også lige kan skimte her under lille Alfred. Jeg har længe syntes det var lækkert, men har bare ikke lige haft stoffet til det, men nu er bunken med Liberty-rester alligevel blevet så stor, at jeg har kunne klippe ud til en god start på tæppet.


For at få så mange forskellige print med som muligt er lapperne ikke så store, så selv de mindste rester kunne tages i brug. Hver lap måler 10,5x10,5 så der skal alligevel en del til for at det bliver til et voksentæppe. Men jeg er allerede godt på vej for det var ikke så lidt rester jeg havde, da jeg først fik skrabet dem alle sammen. Har dog bestilt lidt ekstra nye print (som jeg utålmodigt går og venter på), men det er vel også i orden, når nu jeg har brugt så godt op af resterne?

10 kommentarer

 1. Uuuh. Jeg glæder mig til at se resultatet :D
  Nogle lækre farver du har dig :D

  SvarSlet
 2. hej
  ja det er da en opgave som kraver sit stof.. det bliver spænde at se det når det er færdigt...

  SvarSlet
 3. Utrolig flotte sager - og fin måde at få brugt resterne på. Glæder mig til at se meget mere, når du når længere frem :-)

  SvarSlet
 4. Wow, nogle fine stoffer! Glæder mig til at se det færdige tæppe!

  SvarSlet
 5. Hvor blir det bare smukt altså! Måske man også skulle...:)

  SvarSlet
 6. Uhh, glæder mig også til at se resultatet! :) Det kan kun blive godt :)

  SvarSlet
 7. Ser altså bare godt ud. Synes patchwork er noget af det hyggeligste at sidde og lave!

  SvarSlet
 8. Uh, det bliver helt sikkert lækkert!
  Dejligt når man har en undskyldning for at få lidt nyt på lager;-)

  SvarSlet
 9. åh jeg får ret meget trang til at lave et liberty tæppe :) også selvom jeg næsten ikke har noget. :)

  SvarSlet