30 day photo challenge: Day 20 - What I read


Lige nu gnaver jeg mig igennem Edward Rutherfurds "London", for 2. gang. Jeg elsker at læse historiske romaner som denne og jeg finder især byhistorie spændende (også en af grundene til at jeg har en BA i Historie fra KU inden jeg fandt min rette faglige hylde og tog min kandidat i Virksomhedskommunikation i Odense). Så denne bog opfylder mange af mine kriterier for at være en god bog - jeg elsker nemlig også en rigtig godt fortalt historie.Derfor har jeg også været igennem de fleste af Dickens romaner, hvor der i høj grad er lagt vægt på at fortælle den gode historie.
Sammen med Isabel Allende og John Irwing er det dem, hvis forfatterskaber jeg har læst mest af, fordi de ligesom Dickens også er, efter min smag, fantastiske til at fortælle gode historier.

3 kommentarer

 1. Jeg elsker også historiske romaner, så tak for tip:)

  SvarSlet
 2. Ja hvis du er til historiske romaner kan jeg varmt anbefale Rutherfurd både denne "London" og "Skoven":-)

  SvarSlet
 3. HUSK dette indlæg Ditte.
  Der ser ud til at være nogle fantastiske bøger imellem. Jeg er nemmerlig også lidt af en historiker-fan!

  SvarSlet