30 day photo challenge: Day 10 - Something I madeNoget jeg har lavet, ja det er der jo egentlig nok af herhjemme at tage billeder af. Noget af det aller nyligste jeg har lavet, som i; den er lige blevet færdig, er denne nederdel til Ida.

Elsker simpelthen den måde en blenumse for sådan en rundskåret nederdel til at strutte bagpå. Og tjek også lige de dejligt tykke ankler på nederste billede. Begge dele noget man kun slipper heldigt af sted med fordi man er 2 år.

4 kommentarer

 1. He, inden jeg læste teksten troede jeg faktisk, at du hentydede til din datter og ikke nederdelen, som det du havde lavet;) Ja, for det kan du da i hvert fald også prale med!:)

  Skøn blog du har her - jeg kommer nok til at følge lidt med fremover:)

  SvarSlet
 2. Troede faktisk det samme som Sussi:) Rigtig fin nederdel...ærgerligt jeg ikke kan undskylde mine tykke ankler med min alder - eller måske kan jeg?:)

  SvarSlet
 3. Ja jeg tænkte det også selv, at indlægget lige så godt kunne handle om barnet jeg har lavet :-)

  Sussi; velkommen til :-)

  SvarSlet
 4. .. Og det samme troede jeg. Har fulgt lidt med, og er inspireret. :) At du så er gammel nabo fra idylliske, gør kun det hele lidt hyggeligere. Skøn blog!

  SvarSlet