Ugler


Hvem sagde ugler er yt? Eva synes i hvert fald stadig de er helt fine og har netop udvidet sengesamlingen med en med lyd. Men hun er selvfølgelig også helt ny og har ikke set på dem i lige så lang tid som mange af os andre.

Det må være de store flotte øjne, der er så dejlige at se på. Hoo hooo...

7 kommentarer

 1. Det ser sørme også hyggeligt ud! Og nej, det er svært at være færdig med uglerne, når de stadig giver et smil på småfolkets læber :o)

  SvarSlet
 2. rigtig fin. Kan du give en lille beskrivelse af hvordan du har lavet sådan en sengerand?
  skal i gang med at lave en nemlig :)

  SvarSlet
 3. Åh, hun er da lækker! Og ligeså er uglerne(selv om de altså ikke kommer i nærheden af tøsen). Og jeg mener altså ikke ugler er yt! Jeg synes de er nuttede og retro og jeg er SLET ikke færdig med dem. Hverken til min søn eller mig selv!

  SvarSlet
 4. Skønt - det ser næsten ud som om uglen blev træt af at være en del af baggrunden og er hoppet ud af stoffet :D

  Søde billeder!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Takker for de søde ord, vi synes jo også selv det er en rigtig lækkermås vi har med at gøre her :-)

  Linn; Jeg har lavet sengeranden vd at købe en færdig skumrand fra Sebra og så bare syet et nyt betræk og trukket ud over det gamle.

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig fint ud:-) Kh Christina

  SvarSlet
 7. Elsker ugler, her blir de aldrig yt, tror mindstemanden skal have en sengerand i stil med den du har lavet :) Tak for super go inspiration, kaster mig meget snart ud i patchwork efter at have læst dine DIY's, stoffet er indkøbt, så det er bare tiden til det som mangler ;)

  Sommerhilsner fra denledigestund.blogspot.com

  SvarSlet