✰ Stjerner ✰

Jeg er for tiden ret vild med stjerner på alt muligt. Har på det seneste lavet både et par bukser og en nederdel med stjerner, men har stadig lyst til mere. Har gået og sukket lidt efter et par øreringe med stjerner som jeg syntes var for dyre. Men så i dag faldt min vej forbi 1001 Perle på Gl. Kongevej og jeg fik handlet til 2 par gør-det-selv-øreringe for omkring 100 kr. og så må man gerne (-stjerne).Normalt gør jeg det ikke rigtig i at lave smykker. Har for nogle år siden afprøvet det lidt, men syntes det var for besværligt med ståltråd, kæder, værktøj osv. og så blev jeg vist bare ikke rigtig fanget af det. Men disse 2 par var meget simple at lave og jeg havde faktisk fået samlet dem, mens jeg gik i butikken og skulle udvælge farver og former. Ret enkelt og med et super fint resultat.

7 kommentarer

 1. Hvor er de fine, er meget vild med de grønne...måske jeg skulle se om jeg kunne gøre dig kunsten efter ;o)

  SvarSlet
 2. De er rigtig fine :)Og ja!! Det er møgbesværligt og man kan ikke få en skid for sine ting...

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er de fede. - og gode farver. Det er lige mig.

  SvarSlet
 4. Wow de er da bare super lækre!!!
  Nu skal jeg både købe ind til halskæder med keramikperler OG stangsmarte øreringe!!! Altså det går allerede skidt med indkøbstoppet i august!!!!

  SvarSlet
 5. De er super fine og ja også dejligt nemme at samle. De blå må være rigtig fine til nederdelen tænker jeg :-)

  SvarSlet
 6. de er super fine. Hvis du er på jagt efter flere, har jeg nogle til salg i min amio butik www.amio.dk/butik/1331

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fine øreringe. Kh Christina

  SvarSlet