Sommer i haven
Vi holder staycation i år (et andet lidt smartere ord for, at vi ikke har kunne overskue at lave nogle sommerferieplaner med 2 små børn), men det gør det jo ikke mindre hyggeligt at være sammen. De sidste par dage har vi lånt mine forældres hus og dertilhørende have, hvor vi til fulde har kunne nyde det gode vejr (og sikke god timing, at vi er vendt hjem til byen igen, nu hvor regnvejret har meldt sin ankomst).

Selvom vi er mægtigt glade for vores lejlighed og vi som sådan ikke mangler plads, så kan man godt mærke, at man lidt savner at have sin egen græsplæne efter et par dage med hus og have og en tumling på 2. Omvendt kan jeg dog ikke se os flytte fra hvor vi bor nu og at købe hus i vores kvarter er (desværre) ikke en finansiel mulighed. Desuden kan jeg faktisk rigtig godt lide at bo i lejlighed, fordi jeg føler der altid er noget liv omkring mig, også selvom (det en sjælden gang i mellem skulle ske) jeg er alene hjemme og det får mig til at føle mig tryg. Men bare et lille stykke med eget græs, det kunne nu være meget rart...

5 kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud - og til formålet kommer "retrolinsen" på kameraet på listen over need to have. Der er altså bare lige det der ekstra, når man kan få sine billeder (af børnene især) til at ligne dem, man har i eget fotoalbum fra barnsben :-)

  Nyd resten af ferien, håber på godt vejr

  SvarSlet
 2. Åhh hvor skønne billeder. kan godt forstå I drømmer om lidt græs, det er simpelthen bare så skønt. Har også trang til det og har ikke engang børn!

  KH

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder! Det ser skønt ud! Staycation er et SUPER ord:D

  SvarSlet
 4. Det ser virkelig hyggeligt ud... Skøn familie.. :)

  SvarSlet
 5. Skøn lille pige i skøn retro badedragt :-) Striber og prikker og flæser...dejligt. Og skønt look på billederne :-) hvordan laver man det?

  SvarSlet