På værksted

Eva og jeg sidder og keder os mens bilen er på værksted. En af de glæder man var lykkeligt foruden da man ikke var bilejer.

Det er (heldigvis) ikke en vandskade, men et håndtag, der skal skiftes. Håndtaget var så bare blevet lidt væk i deres kælder, hvor der selvfølgelig er, ja rigtigt gættet, vandskade.Eva er fornuftig og tager sig en lur. Jeg drømmer også om en autostol jeg lige kunne tage en morfar i mens vi venter.


- Posted using BlogPress

3 kommentarer

 1. Jeg har lige været et smut nede i kælderen, og der har der også været masser af vand! Øv, når man har et kælderrum, der er temmelig fuld af ting...

  SvarSlet
 2. Ja, det ville ikke være dårligt bare at kunne smide sig til at sove, hvorend man skulle trænge til det.

  SvarSlet
 3. Hi hi, en voksen-autostol! Hvem mon skal bære dig i den? ;-)

  Jeg kom lige forbi - og sikke en fin blog.

  /Sagde Maria - nu fast læser

  SvarSlet