Ny yndling

Lige nu er et af mine yndlingstidspunkter på hverdagen. Når jeg lige er kommet hjem fra at have afleveret Ida i vuggestuen og Eva er lagt til at sove på altanen. Ahh, så er der tid til mig selv og en kop kaffe og tankeplanlægning af, hvad resten af dagen nogenlunde skal bruges på.

I dag skal vi til svømning Eva og jeg. Jeg elsker babysvømning. Da jeg var af sted med Eva for første gang for 2 uger siden følte jeg, at nu var jeg rigtig på barsel igen. Altså den del af barslen, der er hyggelig og afslappende og er en del af de stunder man ser tilbage på og tænker " ej, hvor var det også dejligt at være på barsel". Jeg har gået på hold med Ida fra hun var 3 måneder og til 1 måned før min termin med Eva. Herefter tog farmor over, da jeg af gode grunde ikke har kunne tage af sted med Ida, når jeg gik hjemme med Eva. Men det har været savnet fra min side og det føles så godt at være af sted igen. Det er sådan en skøn måde at være sammen med sin barn på synes jeg og begge mine piger stornyder at være i vandet.

I går blev mine frie formiddagstimer brugt lidt mere egoistisk, nemlig på at sy en nederdel til mig selv. Jeg synes ikke jeg har haft held med at finde luftige skørter til mig selv og min slunkne sommergarderobe og så må man jo selv til maskinen. Nyt mønster, aldrig prøvet før og det lykkedes mig at blive færdig samme dag. Så nu kan jeg stolt vise min nye yndlings frem.Faktisk er jeg blevet så tilfreds med resultatet, at jeg for første gang har sat et "pralerier"-mærkat på noget til mig selv.Jeg ville også gerne vise et billede af den på, sådan rigtigt, men det er altså drønsvært at tage billeder af sig selv i tøjet, hvor både model og tøj kommer til sin ret og det eneste Eva endnu er behjælpelig med i forhold til et kamera, er hvis jeg skal have savlet det lidt til. Så indtil videre er det tætteste jeg kommer på en fremvisning af den på, denne vinkel.


Både stof og mønster er fra Stof2000 og jeg kan stolt sige, at jeg denne gang har fulgt opskriften til punkt og prikke og ikke lavet nogle forenklinger i mønstret. Jeg har dog lavet den uden paspolerede lommer, men det er lige så meget fordi, jeg ikke synes lommer i en A-formet nederdel gør noget godt for mit hofteparti.

Jeg får mere og mere blod på tanden til at sy tøj til mig selv og jeg går nu og overvejer at kaste mig ud i nogle overdele også. Nogle der kender til gode mønstre? Jeg tænker lette luftige sommerbluser, der kan syes op i en tynd bomuld så de kan skærme lidt for solen uden at være for varme.

PS: og tak for bryllupsdags-lykønskningerne i går. Vi havde en hyggelig aften, hvor vi spiste i ro og fred, med stearinlys på bordet (ved siden af en puslespilsbrik, en plastik-femmer og en little pony) og snak om, hvor meget der lige er sket på de bare 4 år vi har været gift.

8 kommentarer

 1. jeg er også helt forelsket i det stof. Jeg har syet et sæt sengetøj til min lille dreng i stoffet :D Du kan se det her

  http://mette-sirianna.blogspot.com/2011/06/det-sidste-nye-fra-symaskinen.html

  og tillykke med bryllupsdagen :D

  SvarSlet
 2. Den er fin...men ja det er så tilfredsstillende at sy noget til sig selv - det var faktisk dig og nogle bukser du tidligere viste som inspirerede mig til at gå igang så jeg har tyvstjålet idéen (håber det er ok) og de blev så fede og er mine nye yndlings :) (du kan se dem på bloggen...) så tak for inspirationen...:)

  SvarSlet
 3. Det ser nu super pænt ud..
  Det stof er virkeligt lækkert. Har også svært ved at tage mig sammen til at sy til mig selv. Har en etagenederdel der skal syes, som har ventet længe..
  //Lisa

  SvarSlet
 4. Super fin nederdel!
  Jeg har også netop købt det stof :-) Dog uden helt at vide endnu hvad det skal bruges til. Har planer om at jeg skal benytte tiden nu hvor min webshop holder pause, på at få syet lidt til mig selv, så måske det bliver et par bukser eller en top. Ellers kan jeg nok godt finde på noget andet at bruge hvidt stof med blå stjerner til med tre drenge i huset :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en fin nederdel, detaljerne er bare så fine:)

  SvarSlet
 6. Super fin nederdel :-)
  Jeg startede oprindeligt med at sy til mig selv men så kom min gudsøn til verden og så gik der børnetøj i den.
  Nu er hans mor begyndt at sy til ham, så jeg skal også snart i gang med at sy noget til mig selv :-)

  SvarSlet
 7. Hvis du bare vil lave en ganske simpel sommernederdel kan jeg anbefale denne: http://www.moegungen.dk/nederdel/?circumference=80&length=55&b2=0&colors=1%3C%2Fstrong%3E&type=half

  De er meget hurtige at lave, og gode til tynde bomuldsstoffer, synes jeg.

  SvarSlet
 8. Hej Mie, Hvordan syr du dine mærkater så fint på? Har du mulighed for at vise flere af dine kreationer (syede, hæklede, strikkede) med mærkater, evt. på Instagram? Hilsen Maria :)

  SvarSlet