Mintgrøn

Julia Runge har gang i en lidt anderledes give away, hvor man for at deltage, skal vise sine mintgrønne ting fra hjemmet frem. Min første tanke var, at det kunne jeg ikke være med til, for ejer da ingen mintgrønne sager. Men efter en lille søgen rundt i huset, faldt jeg alligevel over nogle fine mintgrønne sager, som kan vises frem i et indlæg (selvom jeg dog undervejs blev lidt i tvivl om hvor grænsen mellem mintgrøn og turkis går?).


Først det jeg havde lige for hånden, nemlig arme og ben til en ny abe jeg er i gang med at hækle.


Et bælte jeg aldrig har fået gået med.En hårbøjle jeg en gang gik med til fest.En kugle på yndlingsranglen.


 Keramikskål med sølvkant.


Idas solhat.


Idas nyeste tunika.


Æske jeg har patchwork-skabeloner i.

 
Fine keramik ørestikker fra Mosters hånd.

 
Mumi-krus.Små vaser, også fra Mosters hånd.

Det har været ret hyggeligt sådan at gå på farvejagt i sit eget hjem, så bliver nok ikke sidste gang jeg laver et farveindlæg.

4 kommentarer

 1. Jeg må også straks igang med at lede efter mintgrønne ting! Tror nu ikke jeg kan præstere så fin en samling som dig!!! Hav en dejlig solskinsdag!!!!

  SvarSlet
 2. Hvem er hende moster? Hun laver fine ting :-) Mette

  SvarSlet
 3. Sikke fine mintgrønne ting du har fundet! Grænsen ml. turkis og mint er svær at definere, så det er bare noget i den genre ;o) Dejligt at du også havde lyst til at lege med, og vise dit "guld" frem :D

  SvarSlet
 4. Hmmm ja jeg tænker også som mette hvem hende moster er og man mon kan købe hendes fiiiiine ting nogen steder?

  SvarSlet