Jeg er en 7'er

Min nysgerrighed tog over, da jeg læste dette indlæg ovre hos (altid vise) Onkel Anne og jeg måtte også teste mit navn og fødselsdato for numerologisk betydning. Det viser sig så, at jeg (på nogle områder) er en 7'er, hvorom der bl.a. står følgende:
 • Du kan blive tænker, filosof, videnskabsmand, mystiker eller religiøs fanatiker, hvis skæbne er bevidstheden. Nogle kan se dig som underlig og svær at forstå, men de vil følge din belæring og søge dit råd, når de er bekymrede. Dit eksempel og almindelige omdømme kan gavne samfundet og muligvis hele verden.

  I gamle dage blev dem, der var født som 7'ere, placeret i templer for at blive præster eller præstinder, da alle var overbevist om deres mentale kræfter. Du bør udvikle dine mentale kræfter, verden vil få gavn af dem. Og her gik jeg og troede mine faglige evner lå inden for kommunikation og tekstforfatning, men måske jeg på den konto snyder hele verden for min gavnlige visdom? Skulle jeg vælge at skifte spor rent karrieremæssigt kan det godt være jeg alligevel vil holde lidt igen med titlen som "Religiøs fanatiker" på cv'et - det klinger bare ikke rigtig så godt i vore dage, vel?

4 kommentarer

 1. Ai altså, det er da underlgit, for jeg er også 7, men har noget med kommunikation i følge mine tal :)
  Meget underligt for tal er vel tal? Og tal betyder vel det samme? Eller betyder det samme tal forskelligt alt efter, hvem der læser?
  :)

  SvarSlet
 2. Anne, jeg skal ikke gøre mig klog på tal - dertil rækker min visdom ikke :-)

  SvarSlet
 3. Hehe, nej hold lige lidt igen med det religiøse og fanatiske i forening:)

  Fine ord ellers:D

  KRAM

  SvarSlet
 4. Jeg er en 9er og meget af det passer meget godt :0)
  Tak for linket

  SvarSlet