En STOR gave

I dag kom posten forbi med en pakke, der viste sig at være en stor gave til mig fra min søde mand. En isblå Kitchen Aid, som jeg i den grad har ævlet meget om i meget lang tid, og nu havde han altså fået lyst til at forære mig den. Jeg blev ret overrasket og er meget glad.Jeg røg derfor også straks over i Netto og handlede stort ind af bageingredienser. Helt perfekt aktivitet for Ida og jeg på sådan en regnvejrsdag, der alligevel ikke har været til de store udendørs aktiviteter.

Indtil videre har vi fået afprøvet dyret til en portion bagels, nogle grande 3-korns-boller, som er lavet efter min sædvanlige på-slum-opskrift, men som bare hævede helt vildt meget mere end de plejer, måske fordi dejen blev ekstra god og luftig af at blive æltet så godt og så til sidst også lige en lille portion pandekager til eftermiddagskaffen, der smagte rigtig godt med mormors jordbær/rabarber-marmelade.

Jeg fornemmer, at dette er begyndelsen på et smukt venskab...

27 kommentarer

 1. Åhhh, hvor er den fin. Er misundelig på den gode måde. Har en drøm om et meget tæt venskab med én af samme race - blot i gul. Måske det også går i opfyldelse her en dag.

  Tillykke med din nye ven i hvert fald. Sikker på I får en langt og godt venskab. :-)

  SvarSlet
 2. Fantastisk maskine - helt sikkert også på min ønskeliste;) Og sikke en masse lækkert bagværk I har fået fremstillet! Men som du skriver, har dagen jo ikke indbudt til andet en hygge indendørs;) God fornøjelse med den - og sikke en betænksom mand du har dig der;)
  Tror jeg vil fremlægge historien for min;)

  SvarSlet
 3. Tillykke med den nye ven af huset...sikke en dejlig overraskelse at få ;o)

  SvarSlet
 4. Hold da op en lækker gave. Den er rigtig fin. Ser ud som en hyggelig dag, selv om det regnede...

  SvarSlet
 5. EEEEJ hvor er du heldig! Det er jo MIT store ønske du der har fået opfyldt! Suk altså!

  SvarSlet
 6. Den er SÅÅÅÅ Fine! Og så lige i den farve! Manden min har også lige lovet mig en - fantastisk!

  SvarSlet
 7. Ihhh hvor har du været flittig. Du er jo allerede fortrolig med den ny maskine, sku man tro.

  SvarSlet
 8. EJ hvor en lækker gave! Jeg er SÅ misundelig :D og hvor ser det hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 9. Tillykke, tillykke du bliver SÅ glad for den, er jeg ret sikker på. Jeg fik en for et par måneder siden og hun hedder nu Bertha...Jeg eeeelsker hende. :O)

  SvarSlet
 10. tillykke med maskinen - dit heldige asen. Jeg bager vanvittig mange kager, men har stadig en super lækker maskine til gode. Alle siger, at den er helt fantastisk, så det skal nok blive et smukt venskab

  Knus Line

  SvarSlet
 11. Sikke heldig du er :-)
  Jeg havde også længe snakket om en sådan anordning (dog bare en Kenwood) men der skete aldrig rigtig noget...
  En dag var den så på udsalg og så købte jeg den bare selv. HA!
  Den bør stå i ethvert køkken - om man har brug for den eller ej ;o)

  SvarSlet
 12. Nej hvor er du bare heldig...sikke en sød og betænksom mand du har:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 13. Uh hvor er den bare lækker...
  God arbejdslyst.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 14. Top point til din mand. Og gaver helt uden en anledning er altså de bedste.

  SvarSlet
 15. Sikke en sød mand du har!!!! Overvejer at smække et link til dette indlæg over i hans mailbox...
  Men starter med at putte den maskine på min fødselsdag (fylder meget snart år), den ser totalt fed ud, og jeg blev ellevild for at få en efter at have læst hvad du skriver.
  Og dine bagels ser LÆKRE ud!

  SvarSlet
 16. Nøj en flot gave!!!! Sikke en sød mand du har :o)
  Kh Mette

  SvarSlet
 17. Tillykke med røremaskinen.
  Jeg har selv en Kenwood. - Ja det vil sige, jeg har slidt 2 op så det er nummer 3. - Altså over godt 25 år.
  Det er rart at jeg kan bage brød, mens jeg laver andre ting. Man er vel kvinde.
  Det er eller ikke så hårdt for hænderne og armene, som hvis jeg skulle ælte i længere tid. Så jeg er rigtig glad for min hjælper.

  SvarSlet
 18. Hvor er den BARE lækker!!!! Sikke en dejlig betænksom mand du har! Det er da intet mindre end fantastik!! Tillykke med dit nye venskab!! ;-)

  SvarSlet
 19. DEN blir du altså riiiigtig glad for, det tør jeg love dig - jeg fik også en af min mand, i julegave, og jeg bager i snit hver uge.

  En lille bonus-tipper er, at anskaffe sig kødhakke-dimsen til, så kan man fra slagteren få ordentlig kød til hakkekød, så man ved at man propper ordentlige sager i skrutten på de der unger, man går og elsker :-)

  SvarSlet
 20. Hvem der dog bare havde sådan en mand :-)

  Den er super smuk - er helt vild med farven.

  SvarSlet
 21. Neiii enhver husmors drøm! Og så den farve - den er jo helt fantastisk!
  LÆKKERT BRØD!

  SvarSlet
 22. Skøn gave og absolut skøn mand du har der ;O)

  SvarSlet
 23. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 24. Åhhh hvor er du heldig, lækker gave og mand ;o) Maskinen står også øverst på min ønskeseddel :o)

  SvarSlet
 25. Hjertelig tillykke med den.. uhh ja man kan næsten ikke leve uden sådan en... de gør bare det hele så meget nemmere...

  SvarSlet
 26. Ej altså, jeg er da slet ikke misundelig ;-)
  Sådanne en står også højt på min ønske liste. Hvor er du heldig og så her i ferien hvor man kan få bagt en masse.

  Glæder mig til at se nogle af de lækre ting du får lavet med den.

  SvarSlet
 27. Hej hej,
  Her er et link til et indlæg om en lille abe der har fundet vej fra dine opskrifter til min datter. Vi er super glade for den og tusind tak fordi du deler ud. :)
  Stort tillykke med din nye maskine, har selv én og den er helt fantastisk. Er helt sikker på det bliver din bedste ven i køkkenet - det var godt nok også en del du fik lavet den første dag! :) Mange hilsner fra Kamilla
  Se linket her: http://diary.dk/hæklet-abe-fra-pralerier

  SvarSlet