Torsdags TA DA

Her kan du se min TO DO og her er så min TA DA; 3 stk. dåbsoutfits.

Til IdaTil mig


Og selvfølgelig dåbskjolen til dagens lille hovedperson.- Posted using BlogPress

9 kommentarer

 1. Hvor er du effektiv, så fint tøj til alle tre tøser. Kunne du lokkes til at tage billeder af dine chinobukser bagfra (alm. perspektiv)?? Kunne godt tænke mig at se hvordan ens popo kommer til at tage sig ud..jeg skyndte mig at købe mønsteret efter du viste det på bloggen..men har ikke rigtig kunnet få taget mig sammen. Hvordan var mønsteret i størrelsen, valgte du efter din normale størrelse eller efter måleskemaet på mønstret?
  Undskyld alle spm.
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Hvor bliver I bare så flotte i matchende Liberty - lækkert og godt du nåede det hele :-) Jeg er også ret hooked på de bukser der...drømme drømme :-)

  SvarSlet
 3. Ser jo bare rigtig flot ud. Så fine i alle blir :D og smarte bukser!

  SvarSlet
 4. Så fint - I bliver da alle tre helt fantastisk fine, festlige og sommerlige :-)

  SvarSlet
 5. Hej Mia, ved ikke lige om der bliver til et "bagfra"-billede af bukserne - måske hvis lejligheden lige byder sig :-) Men kan sige at de sidder nogenlunde som et par "almindelige" pludderbukser. Jeg har jo heller ikke fulgt opskriften helt og lavet indsnit og læg, så ve ikke hvordan de sidder på den måde. Jeg har taget efter min sædvanlige størrelse og ikke målskemaet, men igen har jeg jo også brugt elastik i livet, som jo er lidt mere fleksibelt end med lynlås. Håber du får lavet dig nogle fine bukser :-)

  Tak skal I have allesammen, glæder mig også til vi alle sammen får tøjet på og forhåbentlig kan holde os rene i hvert fald til det er overstået i kirken :-)

  SvarSlet
 6. De bukser er altså bare så fine. Er de svære at sy? Fungerer det godt med elastik i maven? Umiddelbart tænker jeg, at elastik ikke er så godt til mine sidehåndtag:)

  SvarSlet
 7. Hej Rikke, helt kort: Ja til alle dine spørgsmål :) Jeg er ikke selv ubekendt med sidehåndtag ;) og jeg kan rigtig godt lide at der er elastik i livet, men der er jo smag og behag.

  SvarSlet