TO-DO

Mette Westmose har fundet på et sjovt lille TO-DO-koncept, som du kan læse om her. Jeg er klart med på ideen i denne uge, da jeg ligger inde med et projekt, der skal være færdig inden næste weekend, nemlig Evas, Idas og mit tøj til Evas barnedåb.Bærestykket til dåbskjolen er klippet og har ligget nogle dage, klar til at blive syet og få sat skørtet på. Selvom jeg har syet en prøvemodel skal jeg åbenbart stadig lige tage tilløb til at få den gjort færdig, fordi jeg så gerne vil have den bliver ordentlig.Idas nederdel er næsten færdig, skal bare have sat ribkant på.Senest har jeg besluttet mig for, at jeg selv skulle have mig et par bukser i samme Mauveu Liberty-print som pigernes tøj, bare i den brune variation. Bukserne skal selvfølgelig sys efter denne model.

Så er det bare at glæde sig til på torsdag, hvor jeg udgiver mit TA-DA-indlæg, forhåbentlig med 3 færdige dåbsoutfits.

7 kommentarer

 1. Bliver fedt at se det færdige resultat. God arbejdslyst! Mvh Dorthe

  SvarSlet
 2. Bukserne med stjerner fra det her indlæg http://pralerier.blogspot.com/2011/06/mine-nye-bukser.html - syr du dem på bestilling? :)

  SvarSlet
 3. Anonym, nej desværre syr jeg dem ikke på bestilling.

  SvarSlet
 4. Oj Mie kan godt se du har travlt.....ser godt nok spændende ud og det mønster på bukserne skal jeg bare have fat i - de er så flotte!

  Glæder mig til at se det hele :-)

  SvarSlet
 5. Det er nogle lækre stoffer du har valgt. Jeg er da især vild med dåbskjolen i liberty. Jeg glæder mig til at se det hele færdigt.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. God arbejdslyst og held og lykke med projekterne og ikke mindst, næste søndags store dag.
  Glæder mig til at se TA-DA på torsdag :o)

  SvarSlet
 7. Ej det ser da vildt godt ud, glæder mig allerede til at se resultatet.

  SvarSlet