Til alle mine medstudenter


Hvert år ved denne tid misunder jeg alle de nyudsprungene studenter en smule (selvom jeg også er begyndt at gå i min selvoptagede barselsklokke og tysse lidt på dem - vi er jo nogle, der prøver at få vores barn til at sove...) og husker hvor sjovt vi havde det dengang for et par år siden, hvor det var os der kørte studenterkørsel. På en eller anden mystisk vis, er de der "par år" altså blevet til 10 år i år!


Det er altså 10 år siden, at Katedralens indiskutabelt bedste årgang nogensinde blev udklækket som studenter. Hvordan det har kunne lade sig gøre at gå så stærkt aner jeg ikke - ej heller hvordan det har kunne lykkedes os stadig at se ud fuldstændig som den gang (ahemmm!). Måske det er fordi vi havde det så sjovt hver eneste dag og vi har grint og hygget os så meget, at det har været med til at holde os naturligt unge i årene efter? Eller også er det fordi, vi ikke lignede børn den gang vi blev studenter, som de gør i dag? I hvert fald tak for sidst og stort tillykke med jubilæet til os alle sammen.And for the record; 3B styrer! - stadigvæk

7 kommentarer

 1. åhhhh de tider.. hæhæ.... lyder sgu lidt gammel!! Dine billeder vækker skønne minder ;O) Og ja 3B styrer!!! Wuhuuu :O)

  SvarSlet
 2. Jaaa, for 3B - bare fra et andet gymnasie ;o) Om 2 år kan vi fejre 20!!! års jubilæum :-O

  SvarSlet
 3. også en 3B'er her, he he!!! Åh ja, en af de allerbedste tidspunkter i mit liv. Jeg havde 10 års jubilæum sidste år, og det føles som igår.....

  SvarSlet
 4. Kan kun tilslutte mig:-) Det kan godt være vi alle ligner os selv, men billedkvaliteten forekommer mig alligevel en smule retro:-D

  SvarSlet
 5. Det er jeg også - en 3.b'er altså :-)
  Jeg føler mig også hvert år som en af kliken (til trods for at det nu er 17 (!)år siden :-)

  SvarSlet
 6. Har også tænkt meget på det forår for 10(!) år siden - det er en fest vi sent skal glemme! Hvornår mon det igen bliver moderne med hvide hørbukser og g-streng a la Gry?

  SvarSlet