Ny model

Jeg har længe trængt til at afprøve nogle nye modeller at sy efter, for synes jeg efterhånden har syet mange af de samme bukser/kjoler/nederdele. I første omgang fik Ida glæde af det i form af denne tunika. Mønstret er fra Stof2000 og var ganske nemt at følge. Det sværeste var rynken foran, der er blevet lidt skæv, men det ses ikke når den er på og i bevægelse.


Jeg har også fået syet nogle bukser til mig selv. Det er den klassiske sommer-pyjamas-tullebuks opdateret i et mere chino-buks look, men stadig super simple at sy. Så snart de er foreviget på kamera vil jeg fluks vise dem frem.

8 kommentarer

 1. Hvor er den lækker, nogle lækre detaljer. Jeg har også syet mange af de mere simple bluser, som mange andre også har, så fornyelse det er bare super lækkert at se :o)
  Glæder mig til at se dig i dine nye bukser ;o)

  SvarSlet
 2. Sikke en sød tunika. Kan godt følge det med at trænge til at prøve noget nyt.
  Glæder mig til at se bukserne!!

  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Super lækker tunika...jeg glæder mig til at se de bukser der - kunne godt tænke mig at prøve at sy noget til mig selv, men jeg er lidt usikker på om jeg KAN...så hvis de er meget simple at sy ku det da være man sku kaste sig ud i det:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Rigtig sød tunika.
  Du laver nogle så fine ting synes jeg:) og jeg bliver så inspireret!
  Glæder mig også til at se bukserne

  Kh Sarah

  SvarSlet
 5. Uha den er fin! Det er da vist en model der skal afprøves!
  Jeg syns rynken ser fin ud! Jeg har endnu ikke turdet kaste mig ud i noget med rynk, hvordan gør man??

  SvarSlet
 6. Super fin og skønt stof! Hvilket mønster er det du bruger til bukserne til dig selv? Synes dem jeg har er aaalt for posede forneden.

  SvarSlet
 7. Den er super fin!
  Jeg glæder mig også til at se dine bukser - har du brugt mønster? For det har jeg ledt lidt efter...
  KH anne

  SvarSlet