Mine piger og jeg


En eftermiddagshyggestund blev til en spontan mini-fotosession og er efter lidt billederedigering blevet til disse skønne forevigelser af mine piger og jeg.

En halv time senere var der skrig og skrål og vi var alle mere eller mindre smurt ind i babygrød og tomatsovs. Men lige et øjeblik var der ro og hygge og smil, og når jeg husker tilbage, og når jeg ser på disse billeder, så er det alligevel disse stunder, der fylder mest (heldigvis).

13 kommentarer

 1. Det ser da også bare vidunderligt hyggeligt ud. Dejlige billeder at ha'.

  SvarSlet
 2. Så fine bilder av tre nydelige jenter:)

  SvarSlet
 3. Skønne stemningsbilleder:)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder. Lækre tøser. :-)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne billeder! Det er netop de stunder som gør at man klarer sig gennem ulvetimer, hysterianfald og travl hverdag. ;)

  SvarSlet
 6. Skønne billeder. Det er så fantastisk at have billeder af stunder med sine børn. Vi har så travlt i hverdagen, at vi glemmer nuet. En ting er, at vi har minderne i hovedet, et andet er at kunne sætte minderne i en smuk ramme og huske dem lidt oftere :o)
  Må huske min kamera en af dagene og fange stemningen :o) / Heidi Clara

  SvarSlet
 7. Sikke nogle herlige billeder! -dem kan man ikke få for mange af :-)

  Kram fra Louise

  SvarSlet
 8. Ej, hvor ser det hyggeligt ud. Dejlige billeder :-)

  SvarSlet
 9. nåååårh nogle fine fine billeder !! Hvor ser det fedt ud med begge unger i Hollys :D Den ide må jeg nok stjæle hi hi!!!

  SvarSlet
 10. Skønne billeder af 3 skønne piger:-) Og hvor er din mindste pige da bare blevet stor....jeg syns jo næsten lige at have læst at hun var kommet til verden:-) Tiden flyver så hurtigt forbi, det gælder om at nyde hvert øjeblik...som du har gjort hér:-)

  Tak fordi du delte de dejlige billeder.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 11. Sikke nogle fantastiske billeder! Jeg har selv lige fået nummer to og min fornemmelse er, at det er ret svært at få et billede, som er godt med to børn på. Kompositionen er ret god her, synes jeg :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet