Mine nye bukser

Her er de så, mine nye hjemmegjorte bukser, hvor tullebuks møder chino-look.De har sænket skridtsøm, går ind i benene og stumper en smule. Indtil videre har jeg fået dem syet op i 3 varianter - og ja, jeg siger indtil videre, for de er altså super nemme og hurtige at sy, så regner bestemt med, at de skal udgøre kernen af min sommergarderobe i år.


Denne udgave blev manden og min mor enige om måtte være en Jens Jørgen Thorsen model, he he.


De foreløbige yndlings er disse i stjernestoffet. Alle stofferne her har jeg købt i Stof2000, men har nu taget et vovet skridt og bestilt stof hjem til et par i Liberty, så mon ikke de har potentiale til at blive nye yndlings?


Jeg har taget udgangspunkt i dette snitmønster fra Onion, men i stedet for at lave dem med lynlås, indsnit, læg, taljestykke, lynlås og skrålommer har jeg blot forhøjet dem i taljen og sat en 30 mm bred bukseelastik i i stedet. Det fungerer og jeg synes stadig de får det helt rigtige look, bare på den halve tid. Gad dog godt at jeg kunne/gad(!) lave dem med skrålommer, for det ville virkelig klæde dem og fuldende looket.

17 kommentarer

 1. de ser superfine ud!! jeg er vild med stjernestofferne fra stof2000. Jeg har selv lige syet sengetøj til min lille dreng i stjernestof derfra. Det er dog hvidt med mørkeblå stjerner (kan ses på min blog)

  Glæder mig til at se dine liberty bukser...

  SvarSlet
 2. De er da super smarte. Gad godt jeg havde mod til at forsøge med et par til mig selv. Synes tøj til mig selv har en tendens til at blive lidt, øh, wrrdr... :-) Men de der er cool.

  SvarSlet
 3. Det er da et super fedt snit! Mon dette skal være første forsøg på tøj til mig selv? Er i hvert fald helt vild med dine bukser!

  SvarSlet
 4. Hvor er du sød at dele Mie. Bliver da nødt til at afprøve til mig selv her snart. Har det lilla stof i grå faktisk ;)
  Uhhh.. altså de er blevet lækre til dig!!

  Også smukt stof på det øverste billede

  KH

  SvarSlet
 5. Uh, jeg har savlet over det mønster flere gange...nu blir jeg nødt til at prøve det. Alt sammen din skyld!!! ;-)

  Vildt fede bukser, Mie.

  kh
  Trine

  SvarSlet
 6. De er for fede! Især i stjernestoffet. Jeg må straks have fat i det mønster og noget nyt stof.
  Tak for tippet:-)

  SvarSlet
 7. Super fede bukser, jeg er helt VILD med stoffet på det første par, WOUW mon du kommer til at gå i andet??? Kender kun alt for godt det der med at få lavet et par rigtig gode bukser, det er stærkt vanedannende ;o)
  Flot ser du ud ;o)

  SvarSlet
 8. hold nu op hvor er de fede, Mie - tak fordi du deler :)


  KH Vibeke

  SvarSlet
 9. Ej, hvor er de fine Mie! Har netop været i stof2000 i dag, men må da vist afsted igen efter det fine buksemønster. Tak for tippet!

  SvarSlet
 10. Jeg istemmer: Hvor er de bare fede de bukser! :-) Fedt at du lige har forenklet mønsteret. Og tusind tak for at dele hvilket mønster du har brugt. Jeg har nemlig ikke kunne finde noget ved at google tulle/chino-sy-selv-buks ;-)

  Det mønster må jeg prøve. Fede valg af stoffer i øvrigt :-)

  SvarSlet
 11. Jeg synes du skulle prøve at springe ud i det med lommerne. Det er slet ikke så svært.

  Fede bukser i øvrigt. Kunne godt tænke mig nogle cigaret bukser, og dette mønster ligner noget jeg havde i tankerne...

  SvarSlet
 12. TAK, jeg må også prøve. jeg har netop været igang med en andet mønster fra Onion - lad os bare sige det sådan, de blev IKKE gode!

  SvarSlet
 13. Super cool bukser :)


  Hilsen

  Rud
  http://y-1.dk/

  SvarSlet
 14. De er SÅ fine! Er specielt vild med det øverste par. Elsker stoffet!
  Godt klaret, du :-)

  SvarSlet
 15. Hvor er de fine, tak fordi du deler med os andre.
  Hvor har du købt det fine lilla leopard-stof henne?
  Er VILD med det nemlig... tænker måske lidt kjole til min datter eller sådan noget.

  SvarSlet
 16. mange tak for tippet, de er superfine, det må jeg også prøve :-)
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 17. Pilots complete flights for their airline, using their simulator, either online (using a network such
  as Sim - Miles) or offline, and then file a pilot report.
  Solution Options: It was decided to use a web services simulator
  to simulate the exact functions of a web services backend.
  You must, however, practice auto-rotations at the flying
  field with the help of an instructor. If you are using your own clubs,
  clean it with a wet cloth at least every 2-3 days. It features its own
  unique economy in which players can buy and sell things
  they make and so on, several real world companies are actually getting into the game to offer services, such as H&R Block.

  SvarSlet