Kærlighed ved første skridtDa mine efterhånden hårdt prøvede barselsfødder tidligere i dag blev stukket ned i disse sandaler, ville de simpelthen ikke give slip igen. De måtte med os hjem. Og de er i sandhed en fryd for både øje og fod.


- Posted using BlogPress

8 kommentarer

 1. Iiiiih!!! Hvor er de altså bare fine!

  SvarSlet
 2. Jep. Og bukserne ligeså :)

  Kh

  SvarSlet
 3. Hejsa

  Jeg kom lige dumpende forbi, og det er jeg da glad for. Sikke lækker blog, lækre unger og dejlige emner. Jeg melder mig som læser, og kigger ind igen... og sikke sko....hvor får man sådan nogle??

  Solskinshilsen Tinitten

  Kig ind til mig hvis du har lyst

  http://tinittens-tumlerier.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Jeg står selv i skobutik, og kan fortælle den sandal fra Angulus er überlækker og meget populær.. Den bliver kun federe i farven af sol, slid og læderbalsam..

  Knus Helle

  SvarSlet
 5. Tak, tak, tak :-) Ja de er virkelig lækre og som Anonym/Helle så rigtigt skriver så er de fra Angulus. Man kan også få dem i mørkebrune.

  SvarSlet
 6. De er rigtig flotte. Også bukserne. Sig ikke de er hjemmesyede ;)

  SvarSlet
 7. Hvor ser de bare goe ud! Mine Birkenstocks (fra sidste sommer) er også det eneste der er at finde på mine fødder i denne årstid....Blir helt trist ved tanken om at de stakkels fødder skal fængsles i strømper og støvler igen til efteråret:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet