Fejlvask

Da jeg hev tøj ud af vaskemaskinen her til morgen opdagede jeg, at jeg var kommet til at vaske en af Idas strikveste med det almindelige vasketøj. Øv! Nu kan den stå af sig selv - irriterende og en lille smule fascinerende.Det er (var) vesten fra dette indlæg.

14 kommentarer

 1. Ej øv! Det har jeg også gjort med en sweater engang, og du har ret i, at det både er irriterende, men også ret fascinerende!
  Vi ses i morgen:)

  SvarSlet
 2. Hihi, ja undskyld, men gør vi ikke alle det en gang imellem... Jeg er mest hoppet på den fascinerende vogn. Selvom det da godt nok er ærgerligt, for hvor var den sød...
  Kan den ikke komme på en bamse eller sådan??

  SvarSlet
 3. Øvøv altså - hvor er det bare synd. Kunne den måske ikke komme på en dukke?

  SvarSlet
 4. Ej hvor surt, håber at der er en dukke der kan bruge den!

  SvarSlet
 5. Åh nej... Ja alpaca filter jo desværre fantastisk godt.... Men så er der jo en god undskyldning for at strikke en ny.

  Hopper med på vognen med at foreslå den til en dukke eller bamse.... Eller måske du kan sy en thekande- varmer ud af den? Havde været lidt hyggeligt at kunne genbruge den til noget hvor du om mange år kan mindes da de piger var så små ( okay ikke helt SÅ små;))

  Rigtig god mini-ferie :)

  Kh
  Kathrine

  SvarSlet
 6. Hmm, som skulptur er den da meget sjov ;-)
  Håber du finder et godt formål til den for det er da ærgerligt, hvis den ikke længere kan bruges..

  SvarSlet
 7. ej, øv hvor surt. Den situation har jeg også været i.
  Kan du ikke give den en omgang limlak og brug den som skulptur? og sæt den ved vaksemaskinen så reminder om at tjekke vasketøjet en ekstra gang ;O)
  Eller sy den sammen for neden og sætte cykelslanger i som hank også har du en fin taske til ????

  SvarSlet
 8. Sikke en skam! Jeg ville også have foreslået en taske...

  SvarSlet
 9. Hahahaha... det har jeg desværre også gjort nogle gange! Den tætte uld er rigtig god at have under knæene, når man skrubber køkkengulv.. ja bare et fif ;) Men øv altså!

  SvarSlet
 10. Kan du ikke bare bruge den som taske? :)

  SvarSlet
 11. Eeej, hvor ærgerligt :( Ærgrer mig på dine vegne. Den vest var superfin. Hmm, men så må strikketøjet frem i sommerens løb, så I har en ny til efteråret ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 12. rigtig meget ØV!!! Det nummer har jeg bare lavet alt for mange gange, det er simpelthen surt! Men lidt rart at vide at jeg ikke er den eneste. Jeg tør næsten aldrig at sige det til min mor, som oftest har strikket det jeg kommer til at krympe....

  SvarSlet
 13. Undskyld med jeg kunne simpelthen ikke lade væe med at grine af dig... Den ser da fin ud som vinduespynt....

  :-) :-) :-)

  SvarSlet
 14. Hvor er det altså bare ærgeligt. Og så håber jeg altså ikke du tager det ilde op, men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at trække på smilebåndet af den stående vest. Som flere andre foreslår jeg at gemme den som en lille skulptur. Mon ikke når ærgelsen har lagt sig at du så også kan trække på smilebåndet. Rigtig god aften.

  SvarSlet