Endnu en barselsgave

Ja de spytter dem ud som skidt fra en spædekalv, de babyer der. Så barselsgaver må der til. Synes også det er nogle af de aller hyggeligste ting at lave gaver til. Denne gang er det blevet til endnu et håndquiltet tæppe til en lille Filippa.

Jeg har efterhånden lavet rigtig mange af denne type tæpper, men tror faktisk jeg kan sige at dette er blevet det flotteste jeg endnu har lavet. Ikke kun ift. stoffer og farver, men i selve udførelsen fordi jeg med tiden er blevet så dygtig til de forskellige teknikker og afslutninger. Det er dejligt at kunne se sine fremskridt på denne måde.
DIY til tæppet finder du her.

10 kommentarer

 1. Hvor er det flot.
  Og du har syet det hele i hånden?!
  Du må ha en god portion tålmodighed for at kunne sy sådan et tæppe.. ;o)

  SvarSlet
 2. Du er så sej Mie. Endnu et flot tæppe - jeg kan ikke vælge hvilket et jeg synes er pænest.

  SvarSlet
 3. Det er bare helt viiiildt fint!

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er det flot Mie. Håber den lille pige og hendes forældre får stor fornøjelse af det.:-)

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er det flot!! Rigtig fint - elsker farverne :D

  Godt gået, det er der nogle der bliver glade for.

  SvarSlet
 6. Det er fuldstændig super fantastisk flot!!!

  SvarSlet
 7. Wauw, det er da noget af det mest fantastiske jeg længe har set! Hvad kommer du inde i de tæpper, hvis jeg må spørge?

  SvarSlet
 8. Jeg er helt vildt imponeret over at du kan sy et helt TÆPPE i hånden,- vipper på sommerhatten i dyb respekt!!! ;o)

  SvarSlet
 9. Nårr en fed barselsgave... det er så flot.. Kram fra C

  SvarSlet
 10. WOW for en gave ja, og må altså få afprøvet den DIY ved lejlighed!!!

  SvarSlet