Blogtræf i Rørvig

Hjemvendt efter en rigtig dejlig dag i Rørvig med sol på skuldrene, lidt klogere på Steiners legetøjsfilosofi og nye søde blogger-bekendtskaber rigere.Ulla havde lavet det skønneste mad til os, og jeg har fået helt lyst til selv at kunne diske op med en masse små lækre retter (og den der hjemmelavede nutella - altså hvor smagte den godt).Eva stod idyllisk og sov i sin barnevogn i skyggen det meste af tiden, så jeg havde dejlig ro på til at nyde maden og al den sludren, der gik over bordet.


Vi rundede dagen af med lækker kage og Ulla lærte vist nok også at hækle.

Tak for en dejlig sommerdag i solen i jeres hyggelige selskab Ulla, Anne, Tina, Ninna, Lisbeth og Dorte. Jeg håber vi ses igen til mange kommende blogtræf i fremtiden og under alle omstændigheder ses vi jo en hel masse her i Blogland.

6 kommentarer

 1. Hej Mie
  Tak for sidst:) Dejlig dag må man sige! Jeg fik slet ikke spurgt, om du skal med d.19?
  Knus Anne

  SvarSlet
 2. Selv tak Mie. Det var bare så dejlig en dag. vidunderlig mad, hygge, selvskab og omgivelser. Du kan tro vi skal ses og selvfølgelig rigtig meget her på bloggen. Nutella jeg må vist i gang. Jeg har bogen og skal nok ligge opskriften på bloggen.
  Dorte ;O)

  SvarSlet
 3. Det lyder alt for hyggeligt! Er meget misundelig!

  SvarSlet
 4. Hvor ser det lækkert ud og lyder vildt hyggeligt.. Meget misundelig mig, der var ærgelig over ikke at kunne være med...;)

  SvarSlet
 5. Sikke nogen kreative damer! Efter et hurtigt kig på de andre ser det dog ud til din er den bedste blog mht opsætning, skrifttype og billeder (Ullas opsætning af billeder er dog pænere).
  Hvad er det med den der steinerlegetøjsteori?

  SvarSlet
 6. Anne; i lige måde. Ved ikke endnu om jeg kan komme den 19. men har tænkt på det kunne være hyggeligt. Skal lige finde ud af det med familien.

  Dorte; ja også selv tak til dig - uhmm skal da vist også have afprøvet at lave det nutella der, så fedt med en opskrift :-)

  Christina; Det kan du også tro det var :-)

  Annchen; Det var også hyggeligt - du må med en anden god gang.

  Liv; Hm, ja nu er det jo ikke en konkurrence, men tak alligevel. Jeg er nok ikke den bedste til at forklare Steiner, da jeg ikke ved meget om det selv, men det handler i store træk om ikke at give børn legetøj der er for "færdigt" og derved bremser deres egen kreative tankegang og fantasi, men at de skal lege med ting de selv kan fantasere sig til, hvad er/kan bruges til osv.

  SvarSlet