Weekendtur

Vi har været på en lille miniferie denne weekend, bare manden, baby og jeg mens Ida har været på ferie hos farmor og farfar.


Et dejligt lille break fra hverdagen og en chance for at lære ham der Odense lidt at kende. Det er lidt pinligt synes jeg, at jeg har taget min kandidat i Odense uden at have set meget andet end banegården, SDU og Rosengårdscentret.Odense viste sig fra sin gode side for os, hvilket vejret hjalp godt til med. Aftensmad udendørs med baby sovende ved siden af i barnevognen - ren idyl. Nu glæder jeg mig til at blive genforenet med min store pige, der bliver afleveret hos os efter hendes middagslur.


Er blevet ret vild med min hæklede Wunderbaum, der pryder vores forrude og jeg kan sidde og betragte når vi er på tur. Dette er stadig den første prototype, men når tiden bliver til det vil jeg lave flere til at sætte til salg.

- Posted using BlogPress


1 kommentar

  1. Lyder til, at I har haft en dejlig weekend! Skøn wunderbaum og nu uden duft, hvilket i mine øjne er et kæmpe plus. Sådan en, ville jeg gerne være køber af. Kunne peppe min gamle opel op. Mvh Louise

    SvarSlet