Pakhus 16/Forårsmarked

Når vi nu var i Odense denne weekend, var det jo mere end oplagt at tage forbi Pakhus 16 og besøge Forårsmarkedet. Jeg var temmelig spændt, for ud over at se alle de mange fine ting, skulle jeg også for første gang rigtig møde andre bloggere irl! Til at starte med var jeg lidt genert og skulle lige gå lidt rundt og mærke stemningen og genkende de forskellige. Men da jeg så kom rundt og fik præsenteret mig hos de forskellige og fik snakket, var det bare så hyggeligt! Det er jo lidt som en slags netdating (forestiller jeg mig, da jeg aldrig selv har prøvet den slags), hvor man ved en masse om hinanden inden man mødes, hvilket giver et helt andet startgrundlag for ens samtaler.


Jeg fik bl.a. hilst på disse bloggere (Mette/Westmose, Anne/Apfelstrudel, Anne/Krittevitt, Mejse/Blåmejsen, Christina/Krudtuglens Mor og Julia/The Vintage Hausfrau) og på Busters Mor og selvfølgelig også på Lis, som jeg lige fangede i hendes søgen efter en flaske rom hun kunne sætte sig over i et hjørne og tylle i sig... Virkelig flot arbejde hende og hendes makkere havde fået lavet og kan godt forstå, hvis de er udmattede nu.

Det kan jeg i den grad også godt forstå, hvis jer udstillere er. Der var virkelig blevet produceret mange flotte, sjove, fine ting rundt omkring.

Desværre bliver man ikke rigtig velhavende på barselsdagpenge (slet ikke efter 2 år i streg med barselsdagpenge/dagpenge som eneste indtægt) så mine indkøb blev lidt begrænsede - kunne ellers godt være taget derfra med meget mere. Her er hvad jeg fik med mig hjem.

Et par nøgleringe og en pung fra Anne og Annes WerkPlatz-stand.


Øreringe - stjernerne er i læder, så fine.


Og en Cocio fra Busters Mor kom også med hjem i gave til Ida. Der er allerede blevet drukket godt af den og hun skænker gavmildt op til os andre fra den.

9 kommentarer

 1. Cocioflaskerne, hotdog'sne osv ved busters mor er bare SÅ seje! Hun er genial :)
  Fedt marked...

  SvarSlet
 2. hej Mie
  Jeg har sendt en mail til dig for noget tid siden, håber du har fået den ?
  kh
  Marolle

  SvarSlet
 3. Hej Marolle
  Jo jeg har skam fået din mail, og undskyld jeg ikke har fået svaret endnu. Din mail ligger ellers stjernemarkeret i min indboks. Det er simpelthen fordi jeg skal have tasken og tælle sekskanter først før jeg kan svare og lige nu ligger den nede i vuggestuen.

  Skal nok få svaret dig lige straks :-)

  SvarSlet
 4. Hej Mie
  Det var rigtig hyggeligt endelig at få hilst på dig:) Og du var bestemt ikke den eneste, der synes det var lidt nervepirrende at skulle møde en masse andre bloggere i virkeligheden!
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. hej igen
  Det var skam ikke for at haste på dig ;) var bare i tvivl om den var nået frem.
  Du svarer bare når du har tid/overskud, helt ok :)

  SvarSlet
 6. Øv jeg fik slet ikke hilst rigtig på ret mange.. rendte rundt en lille time med Alfred på maven.... Ville så gerne have hilst på dig.. MVH Christina

  SvarSlet
 7. Nøøjj nogle fine ting :O)

  Kan du huske hvem som havde lavet de fine øreringe i pink stjerne?

  SvarSlet
 8. Hej Anne, I lige måde. Tænkte også på jer bag standene I kunne jo ikke en gang gemme jer, hvis I blev for generte :-)

  Marolle: Helt i orden :-)

  Christina; Håbede også at rende ind i dig derovre, men tror ikke en gang vi var der samme dag. Jeg var der fredag (også med Eva på maven en del af tiden). Håber vi får lejlighed til at mødes en anden gang.

  Tante Pap; Nej desværre kan jeg ikke huske hvem der lavede øreringene. De er alle sammen fra samme stand og den var lige over for Kunstfabrikkens og bag WerkPlatz, hvis det siger dig noget?

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder fra markedet - det ser ud til at have været helt fantastisk! Skønne ting du havde med hjem..

  SvarSlet