På fredag...

På fredag skal jeg noget vildt. Vildt spændende. Jeg skal nemlig til blogtræf hos Ulla i Rørvig. Det bliver mit første rigtige blogtræf, men jeg fik jo lidt smagsprøve på det til Forårsmarkedet og har mod på mere. Jeg har lidt sommerfugle i maven over det, men er sikker på det bliver super, super hyggeligt.Jeg regner med at skulle køre selv, da jeg både skal have Eva, autostol og barnevogn med, men der er stadig plads til et par stykker mere. Så er du en af måske'rne til arrangementet, fordi du manglede kørsel, så kan du sagtens køre med mig (fra København af, vel at mærke).

PS: Og tusind tak for alle jeres kommentarer til mit forrige indlæg om dukkehuset. Jeg er også sikker på Ida nok skal blive glad for det og jeg glæder mig ret meget til hun skal have det i morgen. I dag holder vi fødselsdag for familien så i morgen er det kun gaverne fra os hun får at koncentrere sig om.

7 kommentarer

 1. Hej Mie

  Jeg er nemlig en "måsker" pga kørsel. Hvornår kører du derned? og skal du hjem på et bestemt tidspunkt?
  ( Det er mere fordi jeg er gravid og nøjer med en masse plukveer så skal lige tænke over dagen)

  Jeg vil da lige undersøge med familien om det vil passe, selvom det også er vildt for mig:)
  Man bliver jo en lille smule gernert:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 2. Hej Mie
  Det bliver så hyggeligt:) Og det er også med sommerfugle i maven, at jeg tager afsted, for det er jo altid spændende med nye mennesker!
  Vi ses på fredag:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Vicki; Der er stadig 1 plads tilbage i bilen der sagtens kunne blive din. Jeg skal lige kigge på krak osv. og så finder jeg ud af hvad tid jeg kører her fra Frb.

  Anne; Ja det er spændende, men på den gode måde. Glæder mig også til at ses igen :-)

  SvarSlet
 4. Jeg ville bare sådan ønske at jeg boede tættere på!! Er du tosset, jeg ville gerne være med!!

  SvarSlet
 5. Hej Mie

  Tusinde tak fordi jeg måtte køre med:) må desværre sige nejtak. Jeg ved ikke om dagen bliver lidt for meget for min mave, så har valgt at sige fra:( Men TUSINDE TUSINDE TAK for tilbuddet, så sødt af dig og glæder mig til ar se billeder fra turen.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 6. Hej Vicki, det er helt i orden og fuldt forståeligt.

  SvarSlet
 7. Uah, så er det i morgen:-) Jeg glæder mig også helt vildt, vi kommer da bare til at hygge os helt vildt:-) glæder mig til at møde dig:-)

  Kh Ninna

  SvarSlet