Jeg nåede det - og så glemte jeg det


Udover det dejlige vejr og en masse hygge blev vi i påsken også beriget med en lille bitte ny niece/kusine. Jeg var gået i gang med at sy et tæppe til den lille ny, men ikke i så god tid så jeg var sikker på om jeg kunne nå at få det færdigt til hun blev født. Men da moren (min mands søster) gik 8 dage over tid og fordi vi var på Falster da hun blev født, gik der lige et par dage ekstra før vi kom på besøg. Så jeg nåede lige akkurat at blive færdig med tæppet sent om aftenen før vi tog ind på besøg. Da vi så står med hånden på dørhåndtaget ind til stuen de ligger på, opdager jeg, vi har glemt gaven derhjemme. Doooh! Altså, hvor var jeg sur på mig selv, men det kan altså være sin sag at huske det hele når man skal ud af døren - det var slemt nok da vi bare var 2 og nu er vi 4.I søndags var vi på besøg og se den lille Victoria igen og denne også gang medbringende gaver - så føler man sig lidt mere tjekket, når man sådan kommer på barselsvisit.

7 kommentarer

 1. Det er så flot, det tæppe. Så betyder det da mindre om de lige får det første gang, chancen er der :)

  SvarSlet
 2. Et meget flot tæppe :) Stort arbejde.

  SvarSlet
 3. du er så dygtig mie-pige. hvilken fantastisk tæppe :)

  SvarSlet
 4. fniss, tænker at godt jeg ikke er den eneste der kan lave den der ;O)

  SvarSlet
 5. Flotte farver tæppet er lavet i. Rigtig tøsefarve.

  SvarSlet
 6. Sikke et flot tæppe! Det ligner et der er lagt mange timer og kræfter i :-)

  SvarSlet
 7. Superfint og girlie-girlie. Flot stykke arbejde, jeg er sikker på, at det var en glad modtager! Mvh Louise

  SvarSlet