Fra skrot til slot

Sidste år klunsede jeg dette dukkehus. På tirsdag skal Ida have det i 2 års fødselsdagsgave, så jeg har knoklet de sidste dage med at give det en make over fra kælder til kvist så det er legeklart igen.

Lige da jeg startede synes jeg pludselig det var et noget større projekt end jeg lige havde regnet med og var tæt på at opgive det. Men jeg hang i, fik hygget mig undervejs og er blevet rigtig glad for resultatet. Jeg har skænket mange tanker til den far eller bedstefar, der i sin tid har bygget huset til sin datter eller barnebarn. Når man sådan kommer omkring i krogene kan man nemlig se, der er lagt meget arbejde i huset og detaljerne. Jeg er sikker på det ville glæde bygherren at vide, at huset levet videre i en opfrisket version og nu er klar til mange timers nye lege.

Dimensions mæssigt passer det godt til Sylvanian Families, så med tiden regner jeg med at skulle møblere yderligere med deres møbler. Indtil da bor de lidt spartansk med lidt af de møbler jeg klunsede sammen med legehuset.

Her er lidt billedspam af processen fra start til slut.23 kommentarer

 1. WOOOOOOOOOW. Hvor er du god :) Sikke fint det er blevet! Sejt sejt sejt. Elsker at du har klippet blomsterne ud og sat bag på :)

  SvarSlet
 2. Sylvanians villa villekulla!! Fantastisk stykke arbejde. Hun bliver MEGET glad, er jeg sikker på. Mvh Louise

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet fint og hvor er du god. Sikke en fantastisk fødselsdagsgave!

  SvarSlet
 4. Hvor ER det altså bare blevet fint...er sikker på at hun bliver super glad for det:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet flot, stort skulderklap til dig at du holdt ud, hvem der bare var så heldig at få sådan et :D

  SvarSlet
 6. Sådan et fint hus!!!! Det vil datteren din da helt sikkert blive glad for. Jeg tænker tilbage på aftenen hvor min kære veninde Mille og jeg peppede dukkehuset fra Føtex op til min datter. Der kom parketgulv på, gardiner m.m.
  Jeg er vild med dukkehuse, havde selv et rigtig fint et da jeg var lille, med stikkontakt og levende lys, hvad sir du så!
  Tillykke med din pige!

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare blevet FINT! Flot arbejde!

  SvarSlet
 8. Sikke et super sejt dukkehus... :))

  SvarSlet
 9. Det er helt fantastisk:-) Du er god. Din datter må helt sikkert komme til at elske det!

  SvarSlet
 10. Super fedt hus!
  Kan rigtig godt lide din renovering/indretning. Jeg er sikker på Ida vil elske det;o)

  SvarSlet
 11. Hvor er det smukt, sikken et arbejde - mon ikke der er en lille tøs'pige der får sig en KÆMPE overraskelse???
  Tillykke med hende på tirsdag.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 12. Sikke fint, det skal nok vække stor glæde på fødselsdagen:-)

  SvarSlet
 13. Fin fin make-over. Jeg håber Ida bliver rigtig glad for dukkehuset og får mange gode legetimer med det. :)

  SvarSlet
 14. Flot flot arbejde - super lækkert dukkehus!!! Det skal hun nok blive glad for

  SvarSlet
 15. Hvor er det blevet flot !!! Mon ikki lille Ida bliver MEGET glad ?:)

  SvarSlet
 16. Wow hvor er det blevet godt! Sikke en heldig lille pige...:)

  SvarSlet
 17. Hvor er det bare flot!
  Jeg elsker Sylvanians. Mine veninder havde en del af dem, da vi var små. Jeg var dybt misundelig, så jeg elsker, at de er tilbage - lige klar til at forkæle Lille A :)

  SvarSlet
 18. Hvor er det fint. Det drømmer jeg også om at gøre, hvis jeg engang får en pige :-)

  SvarSlet
 19. Ihh, hvor er det blevet fint. Super sødt tapet du har sat op. Det bringer godt nok minder frem fra dengang (for meget længe siden), da jeg selv havde et dukkehus i samme stil. Hold da op hvor brugte jeg mange timer med leg og hygge sammen med dukker og dukkehus :-)

  SvarSlet
 20. Slap da helt af det er blevet flot!!! Virkelig godt gået!!
  Jeg drømmer altså om at finde sådan et hus, som jeg kan sætte i stand!

  SvarSlet
 21. Hvor er det dog vellykket. Total retro dukkehus.

  SvarSlet
 22. Det er bare blevet flot. Man sidder jo her og ønsker næsten man var en lille pige igen. Der var da ikke noget bedre end et dukkehus den gang :o)Og sylvanian family er noget af det sødeste...

  SvarSlet