Forberedelser til barnedåb


Har fået skrevet, trykt og sendt alle invitationerne til Evas kommende barnedåb i næste måned. Kirke, lokale, mad, borddækning mm. er der styr på så jeg kan fuldt ud koncentrere mig om det jeg synes er sjovest at gå og forberede; nemlig tøjet til dåbsbarn, storesøster og mig selv (manden plejer at klare det rimelig godt på egen hånd, og er slet ikke lige så meget til Liberty og blonder som vi vi andre er).
Jeg glæder mig enormt meget til at markere og fejre dagen for vores lille dejlige yngstedatter.

PS: Invitationerne har jeg fået lavet hos Pixum.dk

4 kommentarer

 1. Flotte invitationer! Vi skal også have barnedåb om en måned, så jeg skal også ud af starthullerne, så tak for link. Måske jeg skulle prøve det i stedet for klippe-klistre? :)

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne! Dejligt billede af Eva, endda med pandekrølle :)
  Med en forestående tredobbelt fest er dit link ganske kærkomment - mange tusind tak.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Vi skal have barnedåb til juli, så jeg vil da også lige følge dit link, så kan jeg forhåbentlig strege et punkt på listen:-)

  SvarSlet
 4. Maiken; Jeg havde også klipe-klistret Idas dåbsinvitationer og tænkte jeg ville gøre det samme med Evas. Men ville lige prøve at se, hvordan man kunne lave disse og syntes de blev fine, så jeg bestilte dem. Og rent prismæssigt tror jeg, at det bliver nogenlunde det samme som hvis man skulle fremkalde billeder, købe materialer og bruge tid. Og med barn nr. 2 er det med tiden i sig selv en ret overvindende faktor :-)

  Louise; Glad hvis I kan bruge linket. Jeg har både brugt dem til fotobøger og alm. fremkaldelse og har altid været yderst tilfreds og er det også med disse invitationer. Desuden er de ret hurtige til at levere.

  Linsens; Ja det er dejlig nemt at få dem lavet på denne måde og stadig kunne gøre dem personlige.

  SvarSlet