Alternativ kørsel

Da jeg gik til babyrytmik hos apa med Ida fik vi, blandt meget andet godt, tudet ørerne fulde med, hvor vigtigt det er, at baby ligger på maven så ofte som muligt i sine vågne stunder - også i barnevognen. Jeg fik dog aldrig praktiseret det med at ligge baby på maven på barevognsture med Ida, for jeg syntes ærlig talt det virkede en smule grænseoverskridende (uden jeg helt kan forklare hvorfor) og det var vinter da vi gik til babyrytmik og var derfor begyndt at have Voksiposen liggende i barnevognen.

Med Eva er det anderledes, Voksiposen er nu taget op af vognen og vejret er blevet varmere. Så nu prøver jeg så ofte som muligt, at være den gode motorisk-korrekte overskuds mor, der også giver baby tid på maven i barnevognen. Og hun kan faktisk godt lide det, i hvert fald de første 5-10 minutter af turen, så er det tid til en lur på ryggen igen.

4 kommentarer

 1. Hvor fint med en lille tur på maven i barnevognen.
  Åh, når jeg læser det her indlæg så mindes jeg tiden da jeg var gravid med Rasmus og da han var lille, hvor vi boede i København og jeg gik til graviditets afspændingsgymnastik og efterfødselsgymnastik på APA. Skønt!!
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Jeg kan huske min søn altid forsøgte at vende sig om på maven i en periode, og det var med barnevognsele og det hele. Så kender alt til at gå tur med udsigt til baghoved, man føler sig lidt sjov :D

  mvh. Martina/fiflerierpaafjerde.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Måske producenterne af barnevogne skal til og lave "vindue" i den ende af vognen, så de små har noget og kigge på :)

  SvarSlet
 4. Min google tool bar fortæller mig din side er på tjekkisk i dag. Se se jeg vidste slet ikke jeg kunne forstå tjekkisk:)

  SvarSlet