Åh søde, søde Eva

I dag er det præcis 1 år siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid med Eva. En helt igennem rundt-på-gulvet-oplevelse som jeg også har beskrevet her. Jeg brugte det meste af den dag på at gøre klar til Idas 1 års fødselsdag og nogle dage efter, skulle hun starte i vuggestue. Nu gør jeg klar til hendes 2 års fødselsdag og hun er allerede blevet en af de store børn i vuggestuegruppen. For bare 1 år siden virker nogle gange meget langt væk, for det var jo et helt andet liv på mange punkter. Og for bare 2 år siden, var vi ikke en gang blevet forældre endnu, og nu har vi 2 skønne piger og et HELT andet liv end dengang. Men jeg kunne på ingen måder forestille mig, og slet ikke ønske mig, det anderledes.

Så tak, søde, søde Eva fordi du meldte din uventede ankomst til vores familie. Den bedste ikke-blærebetændelse jeg nogensinde har haft!

8 kommentarer

 1. Ja, det er faktisk vildt hvordan livet kan ændre sig på et par år. Heldigvis i den gode retning for dig:-) jeg har en give away på min blog som måske er noget for dig og dine piger. Du er velkommen til at kigge forbi:-) Kh Christina

  SvarSlet
 2. Hvor skønt... glæder mig til det bliver mig.. kan dog ikke helt finde rundt i dine datoer.. du skriver at for præcis 1 år siden opdagede du, at du var gravid, og nu gør du klar til hendes 2 års fødselsdag? Der må da mangle minimum 2½ år et eller andet sted i dit regnskab.. eller tager jeg helt fejl? :)

  SvarSlet
 3. Neeeeeeeeej, Ida/Eva.. ikke helt det samme :) Nu forstår jeg :)

  SvarSlet
 4. Åh hvor er det fint skrevet, Mie. Og hvor hun dog også bare blevet stor allerede.

  SvarSlet
 5. Årh altså... Bliver lidt rørt.. På nogle tidspunkter i livet, sker der bare så ufattelig meget! Man kan selv blive helt forbavset, når man stopper op og tænker over det. Jeg kender det godt. Herhjemme er der også sket så vanvittig meget de sidste par år - jeg har jo også to små på alder med dine..
  Tillykke med din familie! Og hende søde Eva, hun er godt nok bedårende!

  SvarSlet
 6. Lækker lækker Pige :)
  Ja begge 2 altså :)

  SvarSlet
 7. Ja der sker bare et eller andet med en som person, når man bliver mor til sådan en størrelse.. På den helt vildt FEDE måde.. :)) Super lækre tøsebørn, du har..

  God weekend..

  SvarSlet
 8. Wow for en lille lækker sag:-)

  SvarSlet