Ad sti afstedSå Croozer'en også blevet afprøvet på cykeltur. Det er skønt at kunne komme rundt på cykel sammen alle mand. Den skal nok blive god at have til sommerens kommende udflugter.
- Posted using BlogPress

2 kommentarer

 1. Det er så hyggeligt at være på cykeltur sammen, og en anhænger er super praktisk. Vi har været så glade for vores, for i anhængeren kan børn læse og lege, hvis turen føles lidt for lang, og falde i søvn uden hovedet dingler som det ofte gør i cykelstolen.

  Et par tip (som vi godt kunne have brugt selv)Sørg for at den er godt ventileret når den ikke er i brug især om vinteren: pas på med at lukke den for tæt, lad ikke gummimåtten blive liggende i bunden og vask selerne af og til. Så skulle I helst kunne undgå mug!
  Har brugt lang tid på at vaske vores Corsaire med Rodalon og alle pletterne kan alligevel ikke gå af - bare fordi vi havde lukket den alt for grundigt.
  -Og hold for øvrigt øje med om dækkene slides meget hurtigt, for så er det fordi hjulene skal justeres lidt, så der er en cm længere afstand mellem dem foran end bagerst.

  God tur!

  SvarSlet
 2. Tak for tippene, vi er jo selv helt nye i at have en anhænger, så jeres erfaringer er gode at få med :-)

  SvarSlet