Åbenbart den tid på året

Jeg har været gået lidt bold-amok de sidste par uger og har fået lavet disse 6 patchworkbolde. Og det er lidt pudsigt, for det er faktisk også, hvad jeg lavede for præcis et år siden opdagede jeg, se bare dette indlæg. Så det må åbenbart være den tid på året, hvor jeg får lyst til at lave bolde.

De fleste af disse bolde har jeg foræret til Ida, da hun er vildt glad for at lege med bolde. Jeg har længe tænkt på, at jeg ville sy en masse flere til hende, men har bare ikke fået taget mig sammen til det før nu. Hun fik dem i går eftermiddags, da hun kom hjem fra vuggestue (hun er nemlig også ret vildt med at få gaver) og blev ret begejstret for dem med det samme (yeahh!).

Og så er hun altså så sej og kvik hende min lille Ida. Hun begyndte nemlig straks at sidde og udpege de forskellige stoffer og sige, hvad hun så. Der var en Ugle og en løve, men hurtigt begyndte hun også at sidde og sige "samme", da hun så stoffet, der var det samme som den kjole hun havde på. Og sådan fortsatte hun, "baby dyne", "kjole", "Didas solhatte", "baby bukser" osv. Hvor sejt er det lige? Der skal nok være en lille hobby-syerske gemt i hende også.

PS: Har du også fået lyst til at sy dig en bold kan du se min DIY til en lige her.

6 kommentarer

 1. Hvor er de bare flotte..

  Det er helt utroligt hvad de små kan, og at hun ligefrem kan huske de forskellige ting, der er lavet i hvad stof - sejt :)

  SvarSlet
 2. Jeg skal helt sikkert igang med at sy de fine små bolde, tak for DIY, den vil blive brugt flittigt:)

  SvarSlet
 3. Ej hvor pudsigt. Og så er det jo sjovt at have en blog hvor man kan følge med i det :)
  Meget smukke bolde du har fremtryllet, må altså også forsøge mig med nogen ved lejlighed :)

  KH Anne

  SvarSlet
 4. Ej hvor godt. Kreativitet smitter, det er jeg sikker på. Det blir spændende at følge Idas kreative spadestik...

  SvarSlet
 5. De er bare super fine dine bolde! Har allerede luret din DIY for et stykke tid siden, og planlægger at gå i gang med et par stykker både til den lille pige i min mave, og min store boldglade dreng :-)
  Dejlig blog du har dig iøvrigt! En masse super gode tips, og din DIY på boldene er virkelig god! Håber jeg kan kringle det patchwork der!

  Mvh. Martina/fiflerierpaafjerde.blogspot.com

  SvarSlet