Styr på nøglerne - og på detaljen

Jeg bilder mig selv ind, at jeg kan sy/strikke/hækle hvad som helst, hvis bare jeg er motiveret nok for det, selvtilliden mangler nemlig ikke her! Det gør tilgengæld tålmodigheden en gang i mellem, når projekter skal færdiggøres. Min finish kan derfor godt blive en smule sjusket og/eller hurtig, specielt når det gælder syprojekter. Men jeg øver mig i at blive bedre til at få en lækker finish. For mig handler dette især om at få tilføjet de helt rigtige detaljer som f.eks. kantebånd, knaphuller, tittekant, lommer, stikninger osv. Det er en øvelse, både i forhold til tålmodigheden og til håndværket. Heldigvis kan jeg se på de ting jeg laver, at jeg bliver bedre og bedre til begge dele.


Øvelse gør jo som sagt mester og det er især godt at øve sig på mindre projekter som denne keyhanger jeg har fået lavet til mig selv her i weekenden. Og jeg har faktisk brugt ret lang tid på den for netop at få en ordentlig finish i lukningen, hvor karabinhagen er monteret. Med 3-4 opsprætninger og tilrettelser er den nu blevet helt i orden og noget jeg gerne vil gå med synligt. Så nu er min keyhanger ikke kun praktisk (når man f.eks. står med 2 små børn og mangler et sæt hænder til at rode tasken igennem efter nøglerne), men også rigtig flot i det forårsgrønne Mitsi-Liberty.

7 kommentarer

 1. Synes da bestemt, at du har lavet en lækker finish her! Super fin nøglesnor.. det må altså snart være mig til at få bikset en nøglesnor sammen til nogen...

  SvarSlet
 2. Hov.. jeg mente til mig... har kun lavet til andre hahaha..

  SvarSlet
 3. Den er SÅ fin. Det har været et af mine kommende projekter enormt længe, jeg må snart tage mig sammen. det må blive efter min tur til stof og stil på torsdag.

  Rigtig fint stof du har brugt :D

  SvarSlet
 4. Rigtig fin finish...og SKØNT stof...det må jeg vist hellere få mig noget af.

  SvarSlet
 5. Fint stof og lækker detalje med pyntebåndet. Tommel op! :)

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin :-)
  Og så til dagens (måske) dumme spørgsmål:
  Hvor køber I lukke-anordningen?
  Finder jeg dem hos stofforretninger?

  SvarSlet
 7. Merete; Tror bestemt sagtens du kan finde lukninger i stofforretninger eller hobbyforretninger. Jeg selv fandt disse karabinhager i Superbest's "altmuligafdeling" :-)

  SvarSlet