Ses vi i O'ense?

Tingene er simpelthen faldet på plads så vi nu har pasning af det store barn, overnatning og overtalelse af manden på plads, så jeg + mand + baby kommer forbi Fyns Fedeste Forårsmarked. Noget jeg slet ikke havde regnet med, at jeg skulle, da turen jo er lidt lang at tage for mig. Men pludselig passede det bare rigtig godt med at tage til O'ense. Hurra for det og ihh hvor jeg glæder mig til at se det marked, hvad Lis og hendes kompagnoner har gået og rodet med, alle de fine ting der skal shoppes af og ikke mindst møde nogle af jer andre bloggere irl. Uha, det er altså lidt spændende, har jo faktisk ikke rigtig mødt nogle af jer før, så håber det bliver en god oplevelse.

Så ses vi i O'ense? Jeg regner med at komme forbi allerede om fredagen.

5 kommentarer

 1. Det kunne godt være man skulle tage sig sammen og komme forbi og hilse lidt på

  SvarSlet
 2. jeg kommer forbi fredag på Fyn så måske ses vi :)

  SvarSlet
 3. Det er så dejligt når det hele bare flasker sig :-)
  Har du set at vi har en give away på Kunstfabrikkens blog, hvor du kan vinde en fribillet + en lille overraskelse?
  http://kunst-fabrikken.blogspot.com/2011/04/april-maneds-give-away.html

  SvarSlet
 4. Fedt Mie at det kunne flaske sig og ja vi ses da helt sikkert :-)

  SvarSlet
 5. Jeg satser også på at kigge forbi i løbet af fredag, så ja vi ses måske ;-)

  SvarSlet