Så kom jeg også på trykJeg har i noget tid gået og tænkt at det kunne være meget fint med en slags visitkort til min blog til at give til folk, når jeg fortalte dem om mit bloggeri. For vi kender vel godt alle sammen det der med, at man tænker, at man da godt lige kan huske en adresse i hovedet, men den er som regel helt væk fra ens hukommelse inden man når hjem igen. Så da Krudtuglens Mor for nylig viste sine tryksager frem, fandt jeg stedet at få dem lavet.

Så nu er pralerier kommet på tryk, nu skal jeg bare møde en masse nye mennesker at give dem til...

5 kommentarer

 1. Hvor er det fint - det vil jeg da også overveje...

  SvarSlet
 2. Fedest - det der nemlig også det der med at stå og sige adresse.blogspot.com - gade vide hvad det var hun sagde??? God idé :-D

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint, og en god idé!
  Det er ligesom med telefonnumre, de er glemt igen i løbet af ca. 10 sekunder :)

  SvarSlet
 4. sejt, hvor fik du lavet dem?

  SvarSlet
 5. Tak, tak, synes også det var en god ide :)

  Jeg har fået dem lavet på Vistaprint.dk

  SvarSlet