Nyt søndagstøj - til lørdagsdåb

I morgen skal vi til barnedåb hos min veninde på Østerbro og jeg har i den anledning kreeret et par nye stykker tøj til Ida og Eva. De bliver matchende uden at være helt ens og jeg håber jeg kan fange et billede af dem sammen, hvor de begge har deres tøj på - hvis det lykkes skal I nok få det at se.
Ida skal have spenceren på og til Eva har jeg lavet et par små pludderbukser med smock. Jeg er mest til body og bukser eller heldragter til de helt små børn så de ikke skiller for meget ad, når man sidder med dem. For at pifte bukserne lidt op har jeg også sat 2 små sløjfer ved benene lavet i det samme ribstof som sløjfen på Idas spencer. Jeg ved jeg har sagt det før, men jeg elsker altså at have fået 2 små dejlige tøsepiger!

Stoffet er fra Stof & Stil og mønstret til spenceren er fra Elsebeth Gynther.

9 kommentarer

 1. Uff de bliver skønne at se på dine små tøsepiger. Så lækkert!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Gud hvor er du dygtig! Så fine de bliver!

  SvarSlet
 3. Fint match. Tror også der ryger et par meter af de der prik/blomster i min vogn i morgen...

  SvarSlet
 4. Hej Mie.
  Er da helt vild med looket, tittekanter og stoffet. En rigtig lækker bisken. Hvis ikke Sine tager det hele, køber jeg resten...

  SvarSlet
 5. Nøjh - hvor bliver dine små prinsesser fine

  SvarSlet
 6. Ja, de bliver fine - jeg håber på et billede hvor de har det fine tøj på.

  SvarSlet
 7. Hvor er det noget lækkert tøj til de små prinsesser, og god idé at de matcher hinanden uden at have ens tøj på :o)

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle fine kreationer :-) Smukt! Kh. Linda

  SvarSlet
 9. Jeg er helt vild med din spencer - og ja, jeg er da også helt vild med bukserne :-)
  Jeg har anskaffet mig Elsebeth Gynther-bogen og har syet en spencer selv.
  Jeg var godt nok tæt på at købe det fine lyserøde stof men tænkte, at det var lige lovlig efteraber-agtigt ;-)
  Fandt noget andet sødt tøsestof hos Speich i Lyngby. Du kan se det færdige resultat på min blog.

  SvarSlet