Når man nu er lidt småroyal

Hvad er så mere oplagt en at strikke sit helt eget prinsessesvøb? Jeg gik i gang med det lige efter Eva var blevet født og har just i dag (hvor hun bliver 12 uger!) hæftet de sidste ender og haft det med på den første promenadetur. Meget passende på denne dag, der emmer af royalt britisk bryllup.
Så skulle jeg bare have haft det, da vi i bedste royale stil forlod Rigshospitalets fødeafdeling den 4. februar i år. Men da det var kl. 06.45 om morgenen og der ikke var det store presseopbud - ja faktisk var der kun manden, Eva og jeg og så ham den trætte vagt i informationsburet - så er ærgrelsen til at overse.

Ja sådan ser man så ud, når man kommer spadserende med sin lille nyfødte ud fra Rigshospitalet 3,5 time efter fødslen og ikke er blevet vartet op af stylister, frisører eller make-up artister.

6 kommentarer

 1. Hej Mie

  Hvor er det bare smukt i den farve! Jeg strikkede også et til min datter - det var i en knækket hvid. Det blev brugt som barnedåbssvøb - du kan se det og barnekjolen her:

  http://laralil.blogspot.com/2011/04/en-nsten-kongelig-dabskjole.html

  Jeg tror, at svøbet findes rigtig mange steder i det danske land, efter at Mary første gang svøbte sit barn i det. Men det er også et rigtig flot mønster (og det drillede mig lidt, så jeg valgte at lave en lidt anderledes kant).

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Jeg mener selvfølgelig dåbskjolen og ikke barnekjolen - men det havde du sikkert nok gættet dig til;-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet flot. Og hvor er det forfriskende at se det i sådan en flot farve. Jeg har kun set det i hvide varianter, der jo også er flotte. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare flot... Og skønt at se det i en anden farve end hvid...

  KH

  Cristina

  SvarSlet
 5. Du ser sgu godt ude uden hele holdet. Der er intet der slår stoltheden i en nybagt mor.

  SvarSlet
 6. HVor er det bare PISSE sejt, at I liige har gidet tage sådan et Billede De Royal af dig og Eva. Årh, det vil jeg også have!

  SvarSlet