Kar'{se}

Ovre i Idas vuggestue har de haft et lille forløb med karse. De har selv været med til at plante det, og har hver dag kigget til det og set hvor meget det har groet. I går kunne vi så tage Idas egen karse med hjem og kan nu høste grønt til frokosten det næste stykke tid. Virkelig hyggeligt.Jeg er vild med sådan noget man får med hjem fra institutionen som ens barn har lavet. Jeg bliver faktisk lidt stolt, og Ida er helt tydeligt stolt af sin kar' som var det første hun gik ind og fandt i vindueskarmen, da hun stod op i morges. Desuden synes jeg det er totalt overskudsagtigt af pædagogerne, at de giver sig tid til sådanne småprojekter.

6 kommentarer

 1. Det er da så fedt og en super måde at få ungerne til at smage på det også. I er bare heldige at I også kan nyde duften og smagen.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 2. Ja.. det er bare så fint, og det giver bare sådan en god selvtillid til de små poder ;) Herligt.

  http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er det en super ide.
  Jeg tror det er en plan for mig og Ida (min Ida ;)) imorgen. Karse er så taknemmeligt. Og smager jo skønt.

  SvarSlet
 4. Min mellemste søn er netop startet i børnehave den 1. marts og har også meget stolt hjembragt et bæger med karse. Det er passet og plejet efter alle kunstens regler og vist frem til alle med interesser ;o)) Tænkte derfor, at jeg lige ville spice madpakken lidt op i fredags med karse af egen avl. Sønnen min var dog meget skarp i tonen, da han blev hente fredag og det meget bestemt blev frabedt, at han skulle have "græs" på sine madder!!! Sagt med så megen forargelse som kun en 3-årig kan præstere.

  Super hyggelig blog at følge.

  Vh. Jane

  SvarSlet
 5. Påskekos, karse har jeg tenkt å så også.

  herlig bilde!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlet
 6. Årh det er nemlig bare så hyggeligt!
  Sidste år ved påsketid fik vi en påskekylling med hjem som Oscar havde lavet (eller dvs. pædagogen havde klippet den, og han havde selv limet øjne og næb på - den var hvertfald meget Picasso inspireret ;)).
  Der skulle vi så selv så karsen i den.. jeg måtte så lige spørge nogle andre til råds hvordan man egentlig lige gjorde det, da jeg nok ikke har sået karse de sidste 10-15 år.. hm.. men nu burde jeg kunne huske det til denne påske :D

  SvarSlet