Just Croozin'


Vi får også nydt det gode vejr her i påsken og derfor kunne ankomsten af vores nye Croozer Kid 2 cykelanhænger/klapvogn heller ikke være timet bedre. I går kørte vi den første klapvogns-testtur med begge børn om bord. Det var en sand fornøjelse for hele familien. Både fordi det er en god vogn at gå med, og ikke mindst fordi Ida vist virkelig har savnet at have en vogn at blive kørt rundt i.

Idas klapvogn blev nemlig lavet om til barnevogn igen, da Eva blev født (vi har en Bugaboo Cameleon) og vi har indtil nu sluppet af sted med at kunne have hende stående på søskendebrættet på barnevognen på de småture vi har gået, hovedsagligt til og fra vuggestuen. Men det dur bare ikke til de længere gåture og de dage hvor hun er træt og bare vil sidde og putte lidt. Knap 2 år gammel er altså ikke gammelt nok til at undvære en klapvogn.

Vi valgte denne model fordi den både kan bruges som klapvogn og cykelanhænger og derfor formentlig har nytte af den i længere tid, end hvis vi havde valgt en der kun var klapvogn - og så selvfølgelig fordi den kan rumme 2 børn!
Så turen blev nydt og godkendt af alle parter - også baby, der straks lagde sig til at sove så snart vognen rullede. Til gode har vi stadig at afprøve den som cykelanhænger, men foråret er jo også kun lige skudt i gang.

4 kommentarer

 1. hvor ser det bare hyggeligt ud!!

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare smart. Har selv 2 små piger, og må da seriøst overveje at anskaffe sådan en vogn selv:)
  og i øvrigt, en dejlig blog du har som jeg jævnligt følger.

  SvarSlet
 3. Hej Mie,
  faldt lige over dette indlæg, og håber du lige kan være min sparringspartner når det kommer til cykelanhængere :) Hvor mange modeller kiggede i på? Overvejede i andre modeller, eller kun denne?
  Jeg har lidt kig på denne Croozer, Nordic Cap og Winther. Der er jo en del forskel i prisen. Men vil også gerne have en jeg bliver rigtig glad fo. Jeg har Emil alene, og har ikke bil, så den skal kunne holde til det hele.. transport, indkøb osv osv.
  Kan Croozeren kommer ind i butikker hvis man lige skal det? ;) Syndes du den er for bred? (den er den bredeste af alle tre modeller nemlig) :)
  Gode råd og vejledning modtages med kyshånd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sandie, din besked havde lige forputtet sig, så det bliver en noget sen tilbagemelding du får. Du har måske allerede valgt en vogn, me du kan da lige hurtigt få mit besyv med.

   Vi kiggede faktisk ikke rigtigt på andre vogne end denne, da jeg kun havde hørt godt om den og den havde en go pris ift. de andre. Desuden har den det største bagagerumsplads og det er vi rigtig glade for. Det eneste og største minus ved den, er at den er meget bred og visse steder for bred til at have med ind. Men ellers er vi glade for den. Vi har mest brugt den til at gå med, men måske vi for brugt den mere til cykelanhænger på et tidspunkt.

   Slet