Jeg er klar til sommeren, men er sommeren klar til mig?!

Solbriller i en tidlig 60'er stil skulle blive det helt store i år - det Ida er helt klar på.

Således klædt i nyeste sommerblomstrede spencer i bedste Sonja fra Saxogade-stil, blev min store pige afleveret i vuggestuen i dag.Da jeg var med mine veninder på Stof & Stil tur i fredags, faldt snakken en del gange på spencere og tittekanter. Så hvad var mere oplagt som det første projekt af de nye stoffer, end en spencer med tittekanter? Mønstret er fra Elsebeth Gynthers børnetøjsbog.Jeg har ikke gjort det så meget i tittekanter før, men synes det er en fin detalje apropos det med den lækre finish. Jeg har tidligere bare brugt almindeligt kantebånd, de få gange jeg har lavet tittekanter, men har her brugt pipingbånd for første gang (hvilket nok mest skyldes, at jeg først for ganske nylig fandt ud af, at der fandtes pipingbånd).

Kunne du også godt tænke dig at lave tittekanter, men har ikke helt styr på teknikken? Så tjek Groovymamas ganske gode tutorial ud lige her.

6 kommentarer

 1. Sikke et lækkert look! Virkelig fin spencer :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin. Pipingbåndet gør bare underværker, synes jeg.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare superflot den spencer :) Fin forårspige :)

  SvarSlet
 4. Wauw! Hvor er den fantastisk! Jeg ville elske at få sådan én i størrelse voksen! Bare jeg så også havde modet til at gå med den... Jeg er helt solgt!

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare lækker!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 6. Ej den er simpelhen bare så sød...

  SvarSlet