Holly-handel

Jeg er som tidligere nævnt ret vild med børnetøj fra Holly's. Jeg synes det er noget rigtig lækkert basistøj som let kan supplere det meste af det øvrige tøj jeg selv syer i alverdens mønstrer og farver, fordi det er ensfarvet uden "bare" at være ensfarvet. Dog kan jeg godt blive lidt ærgerlig over prisen. Jeg køber derfor gerne fra forrige kollektion, når det kommer på udsalg eller som jeg lige har gjort i sidste uge; tager mig en god shoppe-tur på Trendsales. Så de sidste par dage er der dagligt dumpet pakker med Holly's tøj ind i min postkasse, både til Ida og Eva. Skønt.4 heldragter, 3 bodyer og 1 bluse + 1 par strømpebukser. Noget er helt nyt eller så godt som, andet i kategorien godt, men brugt og kun 1 er lidt mere slidt end jeg lige havde forventet ud fra vores handel. Men sådan er det jo, når man handler brugt. Jeg har fået alt tøjet til under det halve af, hvad det koster fra nyt. Virkelig en dejlig måde at få fyldt op på børnetøjs hylderne.

7 kommentarer

 1. Jeg køber også en del Holly´s tøj til mine børn. Jeg er vild med kvaliteten og designet:-) Jeg handler også en del på Trendsales og på udsalg. Ofte finder jeg også en del til de lagersalg, som afholdes af Shop De Luxe Børnetøj. (Se evt. et af mine indlæg fra marts)

  SvarSlet
 2. Jeg har også lige hamstret en masse Hollys til den kommende lillesøster.. Det var så til deres lagersalg/outlet i Ringsted, som de holder i denne måned. Jeg har også allerede planlagt endnu en tur derned igen i løbet af den næste uge.. Specielt efter jeg har opdaget hvordan Hollys kommer til at være fremover med kun deres "Hollys essentials".

  SvarSlet
 3. Trendsales er genialt...
  Synes man får meget godt til pengene -også det man sukker efter men er lidt for nærig til at købe fra nyt, så kan man være heldig på TS.
  Har selv lige købt skønne sko til ungerne der ikke var brugt men kostede det halve -og det kan mærkes på pengepungen

  SvarSlet
 4. Hahahah.. du bliver da ved :) Kan du snart presse mere Holly's ind i skabene? Men jeg må give dig helt ret. Det er bare for lækkert :)

  Knus

  http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Uhh ja det er bare for lækkert kan klart heller ikke stå for det...

  SvarSlet
 6. Vi bruger også Hollys som en lidt mere sprælsk basis end bare ensfarvet - det er det genialt til. Tillykke med købet :-)

  SvarSlet
 7. Fie; Ja kvaliteten er jo heldigvis også til at man kan købe det brugt. Må lige tjekke det der ud med lagersalg :-)

  C; Hørte godt inde i Normann forleden, at de havde solgt Holly's fra, men tror nu jeg synes det er ok med Hollys essentials, da det plejer at være det jeg bedst kan lide.

  Lisa; Ja Trendsales kan være ret godt, jeg har det bare med nogle gange at "glemme" det som en mulighed til at handle, men når så jeg "husker" det får jeg som regel gjort man nogle gode handler.

  Blomsterpigen; ha ha, jamen de vokser jo de børn, så der skal jo nyt til en gang i mellem. Men det er stort set også det eneste tøj jeg køber + øvrigt basistøj fra H&M.

  css; ja det er virkelig det bedste synes jeg.

  Ditte; Ja, det er lidt sjovere og finere end bare en ensfarvet body.

  SvarSlet