Gæt hvor jeg har været i dag?

Jeg har da været i Ringsted! Som flere af jer nemlig har været søde at gøre mig opmærksom på både her, på mail og Facebook, så har Holly's nemlig en midlertidig butik i outlet-byen i Ringsted. Men kun i april måned, så det var lidt i sidste øjeblik, at jeg nåede det i dag sammen med 2 af mine veninder. Det gode ved at vente til sidste øjeblik var, at der i stedet for 50% på varerne var 70% i slutspurts-rabat. Så er man jo faktisk helt nede på, hvad der svarer til H&M-priser. Skønt! Når nu vi var der var vi også lige i butikken Kids Outlet og fik købt lidt andet end Holly's også, men ikke helt lige så billigt (dog stadig billigere end vejl. udsalgspriser).


Da jeg kom hjem havde posten også været forbi med lidt lækkerier til det, der skal blive Ida og Evas outfits til Evas kommende barnedåb. Mere om disse følger helt sikkert på et senere tidspunkt. Men alt i alt en rigtig god dag på børnetøjsfronten.

7 kommentarer

 1. Hahahah jeg grinte da jeg så poseindholdet.. det kommer ligesom ikke bagpå nogen, at det er dig der har handlet så ;) Fine fangster! Er øv over at bo så langt væk, fra alle de fine tilbud!

  SvarSlet
 2. Er da lige lidt misundelig, elsker også holly´s fine kløvere..især de små ;O)

  SvarSlet
 3. MISUNDELIG!!! Meget misundelig!!!
  Det kunne Bornholm da godt lige gøre også. Jeg vil også have Holly's til Loke! Elsker kløveren og kvaliteten.

  SvarSlet
 4. Ja det er en meget svær gættekonkurrence..
  Lækkert indhold i tasken.

  SvarSlet
 5. Hvor heldig kan man være? -super lækre ting, du er kommet hjem med!

  SvarSlet
 6. Fedt, at gøre sådan nogle gode scoops til lagersalg!

  Glæder mig til at se hvad du tryller liberty stoffet om til... Printet er simpelthen så fint.

  SvarSlet