Børn i søndagstøjet

Nå, ville jo prøve at tage et totalt yndigt billede af de 2 piger i deres nye tøj inden vi tog af sted til barnedåb i formiddags. Men sådan noget er altid lettere sagt end gjort. Eva er rimelig nem, for hun bliver stadig lige der, hvor man lægger hende - det er værd at nyde så længe det varer. Ida derimod er noget sværere at indfange. Så her er, hvad det kunne blive til af søskendeportrætter i dag.

8 kommentarer

 1. Fine fine piger i kære kreationer!!

  Men åh ja, hvor jeg tydeligt husker livet med to små piger, der ALDRIG ALDRIG var på samme plet i mere end to sekunder af gangen. Mine piger er født med 19 måneders mellemrum (de er nu 8 og 9 år, så det er ved at være noget tid siden), og der findes meget få billeder med dem begge fra det første år, hvor begge tager sig kære og indbydende ud. Derudover tror jeg kun, jeg erindrer et billede af pigerne og deres mor (altså undertegnede), som vi alle kan være bekendte. Nu er jeg blevet en mere erfaren og tilbagelænet mor, så bare det at gøre forsøget på at indfange alle mine fire unger (har også to drenge på 2 og 5) på en gang er noget, der sker to gange om året; foran juletræet og foran sommerferiehytten, ellers kommer billederne mere i dryp. Dine piger og det liv, du har lige nu, får mig altid til at tænke mig tilbage til min tid som småbørnsmor på Frederiksberg, og det er jo rigtigt hyggeligt. Tak fordi jeg må! Mvh Louise

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine! Eva er godt nok meget fascineret af sin storesøster på det sidste billede ;)...

  SvarSlet
 3. Det er noget rigtigt fint tøj...
  Ja det kan næsten være umuligt at fange dem sammen -og man vil jo så gerne have et billede af dem.

  SvarSlet
 4. Hihihi. Fik lige en lille griner. Hvor er de skønne.

  SvarSlet
 5. Uhmmmmm - sikke lækre og meget smukke Tøs'piger. Super flot tøj - og sikken en søskende kærlighed.... altså på sidste billede ;o)

  SvarSlet
 6. Ih, hvor er de søde. Kan virkelig godt se at du blev sæt på en prøve der;-) Sikke fint tøj de har fået på.

  SvarSlet