Vinderen af Willvin pusletaske


Med 2 små børn i familien kommer man som regel noget tidligere op i weekenden end man ellers har været vant til. Så jeg har allerede nået at udtrække en vinder af min Willvin-give away her til morgen.
Der var 91 der havde smidt et lod i puljen og ved hjælp af Random.org blev det heldige vinderlod kommentar nummer 82. Bag denne kommentar gemmer sig Scapion, så stort tillykke til dig med tasken og din nye niece!

Send mig en mail med din adresse og ønske af taske, så skal jeg sørge for at videreformidle det til Willvin, der sender tasken direkte til dig.

Tak til alle jer der har deltaget og endnu en gang tak til alle jer faste læsere, der læser med om alle mine pralerier og gør det så meget sjovere at blogge.

5 kommentarer

 1. stort tillykke til Scapion... :)

  SvarSlet
 2. Tsk. Gider overhovedet ikke at være en god taber.

  SvarSlet
 3. Wuuhuuu...sikke en dejlig nyhed at vågne op til. Nu det er lørdag skulle man så også prøve at købe en lottokupon:)
  Ej, hvor jeg glæder mig til at modtage en ny og lækker pusletaske - er sikker på den vil klæde min niece og barnevognen helt perfekt - thank you Pralerier og Random Number Generator

  SvarSlet
 4. Tillykke til Scapion!
  - ellers er jeg enig med Husmoder :)

  SvarSlet